2777
2789
عنوان

مدرک پیام نور معتبره یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 54 پست
من دیپلم دارم چقدر طول میکشه تا لیسانسمو بگیرم  میگن پیوسطه اس دانشگاه پیام نور، یعنی پی

پیوسته یعنی مستقیم میری واسه لیسانس 

ناپیوسته یعنی اول فوق دیپلم میگیری بعد لیسانس 

اگه زرنگ باشی ترم تابستونم برداری ۶ ترمه تمومی یعنی ۳ سال

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
عزیزم مدرک پیش دانشگاهی هم داری؟  من خودم ۳ سال طول کشید تمومش کردم چون معدل الف میشدم بهم زیا ...

مدرک پیش دانشگاهی چیه

من فارغ التحصیل سال ۹۸ هستم

فقط یه دیپلم ریاضی دارم، اون سال ما اولین سالی بودیم ک پیش دانشگاهی حذف شد برامون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم گناه یه ملت رو به گردن خودت ننداز تهمت نزن  خیلیا بدون پارتی با سواد و تجربه سر کار رفت ...

این داستانا چیه گناه ملت چیه😐

من شغلم مستقل و آزاده و نیاز ب هیچ پارتی ندارم 

بقیه رشته هارو گفتم 

تک تک اطرافیانم با پارتی سرکارن چرا منکرش میشید

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
پیوسته یعنی مستقیم میری واسه لیسانس  ناپیوسته یعنی اول فوق دیپلم میگیری بعد لیسانس  اگه ...

بدون شک برمیدارم

الان با این شرایطم ک فقط یه دیپلم دارم، میتونم تو دانشگاه پیام نور منطقه همین روشی ک گفتی رو انتخاب کنم

یعنی پیوسته تا لیسانس رو انتخاب کنم؟😢

مدرک پیش دانشگاهی چیه من فارغ التحصیل سال ۹۸ هستم فقط یه دیپلم ریاضی دارم، اون سال ما اولین سالی ب ...

یعنی دوازدهم رو خوندی عزیزم ؟ 

اگه دوازدهم رو خوندی پس اوکیه گلم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بدون شک برمیدارم الان با این شرایطم ک فقط یه دیپلم دارم، میتونم تو دانشگاه پیام نور منطقه همین روشی ...

اره عزیزم پیام نور کلا پیوسته س 

و فراگیر بدون کنکور 

برو شروع کن موفق باشی 

فقط لطفا خوب درس بخون اساتیدش اصلا خوف درس نمیدن ب عبارتی میشه گفت خودخوانه

من پیام نور بودم رشته مدیریت دوران کرونا که پشت لپ تاپ نشتیم گفتن این دانشگاهه طویله ای بیش نیست به خیال کلاس و استاد و خاطره نباش امتحاناش سخته ولی مدرکش معتبره من با همین مدرک به خاطر معدل خوبم و تلاشای خودم استخدام بانک شدم 

این داستانا چیه گناه ملت چیه😐 من شغلم مستقل و آزاده و نیاز ب هیچ پارتی ندارم  بقیه رشته هارو ...

مگه من گفتم شما نیاز به پارتی داری 😐🙄 میگم اگه اطرافت چند نفر این شکلی دیدی نگو همه اینطورن

گناه ملت اینه تهمت میزنی فداتشم 

شوهر من با دوستش رفتن مصاحبه اون از دانشگاه امیر کبیر بود همسر من یه دانشگاه دیگه ولی چون دوستش سواد کافی نداشت و فقط یه مدرک داشت همسرمو استخدام کردن

هزاران نفر دیگه دیدم که طبق سوادشون استخدام شدن عزیزم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
اره عشقم خوندم عزیزم من میتونم توی دانشگاه پیام نور، پیوسته تا لیسانس رو انتخاب کنم؟اصلا همچین چیزی ...

آره عزیزم پیوسته بهتره زودتر تموم میشه

هروقت ثبت نام کردی به من پیام بده توی انتخاب واحد کمکت کنم 

یه جوری انتخاب واحد کن پیش نیاز ها رو برداری واسه ترم های بعدی بتونی راحت تر واحد برداری زودتر تموم بشه

اره عزیزم پیام نور کلا پیوسته س  و فراگیر بدون کنکور  برو شروع کن موفق باشی  فقط ل ...

وای فدای تو بشم مهربون 

امیدوارم کردی

مدرک ک میگیزم بالاش ک نمینویسه فراگیر؟

عشقم دانشکاه پیام نور فوق لیسانس هم داره؟

مگه من گفتم شما نیاز به پارتی داری 😐🙄 میگم اگه اطرافت چند نفر این شکلی دیدی نگو همه اینطور ...

منم هزاران نفرو دیدم ک با پارتی سرکارن عزیزدلم 

و قطعا در این بین هنوزم ادمای سالم وجود دارن 

البته 

انگشت شمار

وای فدای تو بشم مهربون  امیدوارم کردی مدرک ک میگیزم بالاش ک نمینویسه فراگیر؟ عشقم دانشکاه پی ...

پیام نور دکترا هم داره 

ن گلم نمینویسه