2777
2789

لیزر نگین که فعلا نمیتونم🙂 خالم سطحیه اندازه نخود وسط پیشونیم . خیلی خیلیییییییی اعتماد بنفسمو از بین برده. توروخدا اگه راهکاری دارین بگین که محوش کنم.با سیر میرع؟ کسی امتحان کرده؟ 

راه حل خانگی نداره ممکنه به پوستت آسیب بزنی یدونه خال هزینش زیاد نمیشه لیزر هم نمیخواد با دستگاه کوتر میسوزونن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاش میموننهه

نزدیک بیست تا خال کوچیک و بزرگ برداشتم هیچ کدوم جاش نموند فقط یدونه گوشتی و بزرگ بود اون یکم جاش گود شده که خیلی واضح نیست 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نزدیک بیست تا خال کوچیک و بزرگ برداشتم هیچ کدوم جاش نموند فقط یدونه گوشتی و بزرگ بود اون یکم جاش گود ...

با مادرم در جریان نزاشتم میدونم قبول نمیکنه🥲💔 خسته شدم خیلی دارم اذیت میشم . یعنی هیچ روشی به جز لیزر نی؟ تز بعضیا شنیدم سیر خوبه . مخلوط جوش شیرین و روغن کرچک هم خوبه

با مادرم در جریان نزاشتم میدونم قبول نمیکنه🥲💔 خسته شدم خیلی دارم اذیت میشم . یعنی هیچ روشی به جز ل ...

من یبار اینجا تو نی نی سایت خوندم که یه محلول از پزشک طب سنتی گرفتن روزی چند بار میزدن تا کم کم محو میشد ولی در همین حد میدونم بیشتر اطلاع ندارم 

اسم محلول رو نمیدونی ؟

نه اونموقع که دنبال برداشتن خال بودم دیدم خودشم نمیدونست چیه دست ساز بود

قابل اعتماده؟ از عطاری میشه تهیه کرد یا نه؟

نمیدونم منم فقط شنیدم گفت. رفته دکتر طب سنتی اون براش محلول رو ساخته