2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه صورت فلکی هست به اسم عقرب هر ماه تقریبا 3 روز ماه از زمین روی اون صورت فلکی دیده میشه و احادیث وجود داره که توی این سه روز کارهای مهم مثل ازدواج خرید خونه یا اسباب کشی یا بستن قرارداد و معامله و... این کارارو نکنین چون خوش یمن نیست

خودمم دقیق نمیدونم اما فکر کنم بعضی ها اعتقاد دارن که یه روزایی توی سال نباید کار خاصی انجام بدن چون بدبیاری داره براشون 

خلاصه یه خرافاته که قدیمی ها باورش داشتن

به جز این یه پدیده علمی و نجومی هم هست

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ببین یه صورت فلکی هست به اسم عقرب هر ماه تقریبا 3 روز ماه از زمین روی اون صورت فلکی دیده میشه و احاد ...

واییی پدربزرگ خدابیامرزم بلد بود ی چیزایی یادم اومد البته اون ب زبون خودمون میگفت 

وخدای که بشدت کافیست
واییی پدربزرگ خدابیامرزم بلد بود ی چیزایی یادم اومد البته اون ب زبون خودمون میگفت 

آره تو آسمونم با چشم میشه دید 

البته وقتایی که شبا تو آسمون باشه

تو اینترنت بزنید شکلشو یاد بگیرید خیلی راحت تو آسمون میبینید

صورت فلکی خیلی بزرگیه