2821
2789

به نیابت از حیدر کرار به نیا سلامتی و ظهور امام زمان و حاجت دل هممون تقدیم به حضرت زهرا و رسول خدا

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو رو خدا خییییلییییی دعام کن انشالله من و خواهرام و برادرام هممون شغلای دولتی خوب با درآمد خوب و عالی نصیبمون شه و رسمی بشیم خیلی زود و تو رو خدا دعا کن بهترین همسران نصیبمون شه و به هر چی میخوایم تو این دنیا برسیم و دلمون همیشه شاد باشه و همه تو حسرت خوشبختی و موفقیت و حال خوب و خوشحالی من و عزیزانم باشند ولی هیچ وقت کسی نتونه از چنگمون در بیاره چیزای که داریم و در آینده خیییییلیییی نزدیک به دست می‌آوریم🙏😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

التماس دعا براي امضام و عاقبت بخيري داداشم خير ببينيد

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

حاجت روا شی اسی جون

تو رو خدا و لطفا برا منم دعا کن امسال ازدواج خیلی عالی کنم و شوهرم همه ی معیارهای مورد نظرمو داشته باشه،و لطفاً برای اینکه آموزگاری یا دبیر پرورشی من و آجیم امسال قبول شیم و مدارس دولتی معلم شیم و استخدام رسمی آموزش و پرورش شیم امسال انشالله خواهش میکنم دعام کن انشالله 😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

برای من عزیزم دعا کن عزیزم ماشین زیرپامون رو نفروشیم

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺