2777
2789

بیا بخاطره حاجتت بخاطره دلت بخاطره ی امشب ک در اسمون بازه بیا

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  
خب بگو...

عزیز باید بیا حاجتتو بگی ۴۰نفر برات دعا میکنن حاجت روا میشی انشاالله

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاجت روایی همگی ان شالله،، لطفا برای اوکی شدم شرایط مالی من و همسرم دعا کنید ک بریم سرخونه زندگیمون، ...

عزیزم توی تامیک قبلم بنویس انشااله ۴۰لایک بخوره شرمنده تامیک قبلمه

پیشرفت و ارتقای پست اداریم، شغل پردرآمد برای همسرم، سلامتی و طول عمر ۲۰۰ ساله برای فرزندانم و عشقم و خودم، خونه و ماشین بزرگتر بخریم و حاجت های و آرزوهای بزرگ و کوچیک دلم

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼

دعاکنید اشتی کنیم و روزیمون زیادشه.دوروبرم پردشمن وحسود.طوری خدانگاهمون کنه دشمنا انگشت ب دهن بمونن.ازبس وضع مالیمون خراب مدام شماتت میشنویم و هیچکس ازنزدیکان حتی سلامم نمیده و جزادم نمیبینن.خژته وبشدت دلشکسته ام

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
عزیز باید بیا حاجتتو بگی ۴۰نفر برات دعا میکنن حاجت روا میشی انشاالله

من امدم دعاتون هم‌کردم ...منم دلشکسته هستم فکر کنم چون دیر رسیدم کسی دعام نکرد😔 واسه باردار شدنم التماس دعا دارم اسمم سمانه..گفتم خدایا یعنی انقدم لایق نیستم که چهل نفر دعام نکردن

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن