2821
2789
عنوان

امشب دلم خواست ...

120 بازدید | 7 پست

دخترم ۲۱ ماهشه ،میاد بغلم می‌کنه محکم فشارم میده بعد میگه اووفیش ...

امشب دلم خواست خدارو اینجوری بغلش کنم محکم فشارش بدم از ته دلم بگم اوفیش چقد چسبید  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی هر کی منتظر بچست سال دیگه همچین شبی با بغل کردن جیگرگوشه اش اوفیششش بگه ، الهی هیچ زن و مردی در ارزوی بچه پیر نشن 💔

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
الهی هر کی منتظر بچست سال دیگه همچین شبی با بغل کردن جیگرگوشه اش اوفیششش بگه ، الهی هیچ زن و مردی در ...

الهی آمین به حق حضرت زهرا 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

الهی به حق سید السادات همه حاجت رواشن🌸

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
فقط منم منحرفم 🤣🤣

تسبیح بدم؟  

الهی به حق سید السادات همه حاجت رواشن🌸

آمیین

2823
2791
2779
2792