2777
2789
عنوان

قهری اومدم خونه مادرشوهر

920 بازدید | 41 پست

بخاطر برخورد خیلی بد و زشت شوهرم دو‌شب پیش برای اولین بار قهر کردم از خونه با دوتا بچه هام اومدم خونه مادرشوهر، پدرم فوت شده و داداش بزرگم هم ایران نیست ،،خونه مامانم هم نرفتم چون اخلاقش عجیبه یه روز نرماله یه روز غیر نرمال ولی چون مادر شوهر پدر شوهر خوبی دارم گفتم بیام اینجا که خودشون با پسرشون حرف بزنن درست بشه وضعیت زندگیمون که همه اش توی بحث کردنای ریز و درشت میگذره

ولی شوهرم امشب اومد شام خورد و‌بچه هارو اومد دیدن ،،، من کلا تو اتاق بودم  تا نشست مامان باباش باهاش حرف منو پیش کشیدن داد و بیداد کرد و برای اولین بار بود این حرفو زد که اگه قرار به نساختن و بهانه گیریشه بهش بگید بریم جدا شیم بعدم پاشد رفت… 

شوهرم‌ عجیب شده کلا خیلی منو دوست داشت همیشه کوتاه میومد و وقت قهرمون نازمو میکشید ولی مدتیه کامل عوض شده حوصله منو بچه هامو نداره الانم بعد دو روز انگار اصلا تمایلی نداره دلم‌ رو بدست بیاره میگه یا خودش خواست بیاد یا مهم نیست

نمیدونم از من دل زده شده یا چی فقط مطمئنم فعلا نه خیانت کرده نه کسی ت زندگیشه جز من اینو کامل مطمئنم

چیکار کنم بنظرتون خونه مادرشوهر موندن هم زیادش سختمه😔😔😔 تا کی بمونم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واست دعا میکنم انشالله به حق این شبای عزیز هرچه زودتر مشکلت حل بشه و دلت همیشه شاد به خدا توکل کن یه چن روز دیگه م بمون اگه نیومد به خاطر بچه هاتم که شده خودت باهاش حرف بزن و برگرد

هیچ🥀

شاید تا تقی به توقی میخورد قهر میکردی 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نباید میرفتی

هزار بار خواستم قهر کنم بزنم بیرون تحمل کردم ، سبک سنگین کردم نرفتم خلاصه ولی اینبار تحمل تموم شد میخواست بیاد بزنم بعدم روم چاقو کشید مهمان نداشتم معلوم‌نبود چی میسد

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

شاید زیاد ناز و غرزدی یا اهل قهرکردنی

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉

بهش فرصت بده به نظرم 

و ترک کردن خونه کار درستی نیست 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

چیزی نیست منم از این بحثا زیاد داشتم درست میشه صبر داشته باش

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه