2777
2789
عنوان

قهری اومدم خونه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 41 پست
همیشه قهر میکردی؟ منم باشم حوصله ندارم هی ناز بکشم

بحثهای  اواخرمون زیاد شده همه اش هم سر مشکل خودش که کمتر مارو ول کنه بره دور دوستاش و مشروب خوردن و خوابیدنش… ببین تا سر کاره که کار وقتی هم هست باید یا بخوابه یا بره بیرون / نباید با یه بچه شیطون ۵-۶ ساله و یه نوزاد ۸ ماهه اعتراض کنم؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر میاد شما خیلی بهش گیر میدی.به بیرون رفتنش به خوابیدنش به استراحتش و کمک نکردنش و ... خب اهل کمک نیس و دوس داره زیاد بخابه وقتی با صحبت کردن حل نشده واسه چی با دعوا میخای درستش کنی. فقط اعصاب خردی میمونه برات.رهاش کن یه مدت بذار هرجور دوس داره باشه. مشکل حادی نداره شما هم کمتر گیر بده

شبیه شوهرمه چقد هعی خیلی سخته دوران عقدتون هم این رفتارا داشت؟

نه بابا کلا مرد مهربون و آرومی بود این باری اصلا شوکه کرد مارو حتی پدر مادرشم اگه بردار شوهرم اونجا نبود و نمیدید باور نمیکردن

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
از خیانتش مطمئنی !  همسرت یا اعتیاد داره اینقدر عصبیه یا مشکل روان دنبال حل مشکلش باش

منظورم اینه خیانت نکرده تا امروز 

دیگه بعدشو نمیدونم

در مورد اعتیاد هم باید بگم اهل مشروبه ولی نه در حد اعتیاد ماهی یکی دوبار نهایت ولی اعصاب و روان نمیدونم

یه طوری تعریف کردی اولش انگار خیلی جنتلمنه!!! مشرب میخوره، ادم میزنه ،چاقو میکشه! حالا مشکلت فقط ا ...

بار اولش بود … مشروب نهایت ماهی یبار یا دوبار وابسته نیست کلا ولی به بیرون رفتن با دوستاش بودن چرا 

به نظر میاد شما خیلی بهش گیر میدی.به بیرون رفتنش به خوابیدنش به استراحتش و کمک نکردنش و ... خب اهل ک ...

مامانم هم همینو میگه بهم واقعا باید رهاش کنم هرچند اینجوری کم‌کم از چشمم میوفته ولی بخاطر بچه هام مجبورم فقط به چشم یه کارت بانکی و نگهبان نگاش کنم

مامانم هم همینو میگه بهم واقعا باید رهاش کنم هرچند اینجوری کم‌کم از چشمم میوفته ولی بخاطر بچه هام مج ...

اینجوری اعصاب خودت راحتتره و اونم بهتر حرفتو گوش میده . نظافت خونه و اشپزی رو کمتر کن و فقط به بچه هات برس ک زیاد اذیت نشی

اینجوری اعصاب خودت راحتتره و اونم بهتر حرفتو گوش میده . نظافت خونه و اشپزی رو کمتر کن و فقط به بچه ه ...

کمکی دارم برای کار خونه ولی پسرم بیش فعاله و تحت درمان که کنترل و کلاساش خیلی سخت و زیاده از طرفی دخترم ۸ ماهشه و واقعا نگهداری تمام وقت میخواد بخدا خسته شدم آدم مطمئن برای پرستاری هم که بیاد کمکم گیرم نمیاد هرچی میگردم

کمکی دارم برای کار خونه ولی پسرم بیش فعاله و تحت درمان که کنترل و کلاساش خیلی سخت و زیاده از طرفی دخ ...

با مربی های مهد صحبت کن شاید بتونن روزی چندساعت بعنوان پرستار خصوصی بیان خونه