2777
2789
عنوان

شوهررررر پست و بی وجدان 😭😭😭😭

162 بازدید | 11 پست

خانمااا از سر شب تا حالا اشکام بند نمیاااااد شوهرم سر بهونه های الکی همش بام جنگ میکنه امشبم سر سفرع سرمو کوبید زمین 😭😭😭💔💔

بشکنه دستاش 

زورش به ضعیف تر از خودش رسیده آشغال

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا چیز یادت میدم شوهرمنم همین بود

صبح که از حواب بلند میشی ششتا سوره توحید به بالا پایین راست چپ جلو و عقبت بخون مثه یه حصار میشه برات وقتی پیششی هم بخون شرش دفع میشه سوره فیل و بخون 

کهیعص حمعسق ذکر خوبیه برا شما

ربنا افرغ علینا صبرا و ثبت اقدامنا ونصرنا علی القوم ظالمین تینا عالین من جوابذگرفتم

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
چند تا چیز یادت میدم شوهرمنم همین بود صبح که از حواب بلند میشی ششتا سوره توحید به بالا پایین راست چ ...

میخام اخر سال طلاقمو بگیرم کاش خدا کمکم کنه دانشگاهو قبول شم ازش متنفررررم مرتیکع عوضی

بعد مامانش گفت پسرم شام نخوره بیاد پایین اصلا هم بمن نگفتن تو هم بیا . دم درم پسرشو صدا زد فقط . مهمون داشتن همین الان که داشتن غذا میخوردن بزور و اکراه زنگ زد گفت بیا منم گفتم شام خورذم . یهو شوهر عوضیم اومد چرا نبومدی پایین تو انگشت کوچیکه هیچ کس نمیشی 😔😔