2777
2789

اصلا دیگه نمیتونم درد تخمک کشی و هایپر شدنمو تحمل کنم

هرروز استرسه چکار کنم اون ۳ تا رو انتقال بدم نشه چی بعدش چکار کنم😔یبار انتقال دادم همش امید داشتم میشه نشد😭

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ناامید نباش انشالله که میشه مشکلت چیبود واقعا انقد درد داره منم برا دومین بار ای یو ایم منفی ش ...

همه کار کردم خیلی ناامیدم😔😔😔

آخه من پلی کیستیکم بعد دارو ب من زیاد دادن و خیلی آمپول زدم هایپر شدم بیمارستان خوابیدم نمیخوام دوباره تکرار بشه دقیقا مثل فوبیا شده برام

عزیزم اگر همسرتون مشکل خاصی ندارن برو انتقال بده خدا بزرگه یهو دیدی مثبت شدی❤

اونم مشکل داره حرکت اسپرم کند و تعدادش کمه

اونم مشکل داره حرکت اسپرم کند و تعدادش کمه

خب ب نظرم صبر کن و یه دکتر درست حسابی ببر شوهرتو.خواهر من هم این دوران رو گذروند.۵بار ای یو ای کرد منفی شد شهریور پارسال ای وی اف کرد در کمال ناباوری مثبت شد چند هفته دیگ نی نیش ب دنیا میاد .اصلا ناامید نباش ب خدا توکل کن .ایشالله خدا تورو هم غافلگیر کنه عزیزم .ایشالله طبیعی باردار میشی 😘

همه کار کردم خیلی ناامیدم😔😔😔 آخه من پلی کیستیکم بعد دارو ب من زیاد دادن و خیلی آمپول زدم هایپر ش ...

ناامید نبااااش چند ساله ازدواج کردی؟ من خواهرم بعد از ۸سال گیرش اومد. مطمعن باش یه حکمتی هست که تاحالا باردار نشدی.اما اصلا ناامید نباش من بعضی وقتا پاب پای خواهرم اشک نیریختم واقعا خیلی مسیر دردناک و سختیه درکت میکنم 

همه کار کردم خیلی ناامیدم😔😔😔 آخه من پلی کیستیکم بعد دارو ب من زیاد دادن و خیلی آمپول زدم هایپر ش ...

عزیزم منو همسرم همدقیقا مشکلات شما رو داریم تابستون میرم واسه ای وی اف

خودت گل .....  پیرهنت گل.....
خب ب نظرم صبر کن و یه دکتر درست حسابی ببر شوهرتو.خواهر من هم این دوران رو گذروند.۵بار ای یو ای کرد م ...

آی وی اف خیلی سخته یبار انتقال دادم نشد میترسم ۳ تا جنین دارم اینا هم نشن داغون میشم

عزیزم منو همسرم همدقیقا مشکلات شما رو داریم تابستون میرم واسه ای وی اف

خدا کمکت کنه آن شاالله جواب بگیری

برای من خیلی سخته اگه بخوام جسمی نگم روحی خیلی بهم ریختم فکر میکردم بار اول میگیره فکر نمیکردم بااون همه مشکلاتی که پشت سر گذاشتم با ناباروری هم امتحان بشم هزار تا حرف و حدیث برام پیش بیاد ب خدا دوس ندارم تو هیچ جا دوست و آشنا ببینم😔