2777
2789
عنوان

التماس دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 31 پست
قدر و ۳ تا صلوات میفرستم برات عزیزم

خیلی تشکر لطف کردین دوست عزیز ان شاءالله  خدا در رحمت و برکتش رو در این شب عزیز به زندگیت باز کنه

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم گلم واسه ارامش روح مادرم دعا کن

چشم عزیزم براش آیه الکرسی میخونم 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
خیلی تشکر لطف کردین دوست عزیز ان شاءالله  خدا در رحمت و برکتش رو در این شب عزیز به زندگیت باز ک ...

قربون شما ک انقدر مهربونی ممنونم خیلی دعام کن خیلی محتاجم🥺🌹

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

ایت الکرسی به نیت سلامتی نی نی👶

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

چشم

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
ایت الکرسی به نیت سلامتی نی نی👶

خیلی تشکر دوست عزیز ان شاءالله  خدا سلامتی به خودت و عزیزانت بده

لطفا دعا کنید باردار نباشم و پریود بشم😭

ان شاءالله  خدا بهت کمک کنه دوست عزیز

چشم

ان شاءالله  چشمت به نور الهی روشن باشه خدا بهترین خیروبرکت به زندگیت بده

خوندم ایشاله بسلامتی بیاد بغلت شمام منوخانوادم دعا کن حاجت رواشیم 

خلی تشکر ان شاءالله  حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها خودش دعای عاقبت خیری در حقتون کنه دوست عزیز

اللهمصلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

به نیت حاجت روایی همه دوستان عزیزی که اومدن به تاپیکم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم