2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دوره کلاس کلی رفتم بپرس اگه بلد باشم کمکت میکنم

منم بپرس بااجازع 

پسر ۱۴ ماهه ام یه ماهه یبوست داره چی بهش بدم

سوپ میدم .شربت انجیر میدم.فقط آب زیاد نمیخوره

دیگه چیکارا انجام بدم

منم بپرس بااجازع  پسر ۱۴ ماهه ام یه ماهه یبوست داره چی بهش بدم سوپ میدم .شربت انجیر میدم.فقط ...

عزیزم آب رو حتما لحاظ کن و آب سرد نباشه!آب ولرم، اگه غذا همه چی میخوره غذاهای نفاخ بهش نده و سبزیحات نفاخ مثل فلفل دلمه و نخوود ...، ماساژ شکم با روغن بچه رو حتما صبح ها و شبها لحاظ کن، به سمت عقربه های ساعت اروم دور ماساژ بده و پاهاش رو دایره ای بچرخون، شیرخشک میخوره؟ ممکنه شیرخشکشو عوض کرده باشی یا از پودرهای کمکیش باشه اگه یک ماهه ببین این یک ماه چه تغییری داده شده توی روندش

من یه دوره کلاس کلی رفتم بپرس اگه بلد باشم کمکت میکنم

عزیزم اگه ممکنه سوال منم جواب بدین ممنون میشم

من تازه عروسی کردم و دهنم بود میده

چندین بار شوهرم به روم آورده از خجالت آب شدم.

چیکار کنم خوب بشم؟!

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

عزیزم آب رو حتما لحاظ کن و آب سرد نباشه!آب ولرم، اگه غذا همه چی میخوره غذاهای نفاخ بهش نده و سبزیحات ...

ن شیر خودمو میدم

اول شیرگاو بهش میدادم چیزی نشد بعد یک ماه دکتر مولتی ویتامین داد اونم شروع کردم شکمش اینجوری شد دیگه هیچ کدومو نمیدم 

و اینکه دندون هم در اورده دندون سومش ممکنه از دندوناش باشع؟؟؟

آب رو هم بزور نصف لیوان رو بهش میدم گاهی بیشتر هم میشع چقد بدم خوبه؟

عزیزم اگه ممکنه سوال منم جواب بدین ممنون میشم من تازه عروسی کردم و دهنم بود میده چندین بار شوهرم ب ...

اگه دائمیه حتی بعد مسواک شاید پوسیدگی دندان داری حتما چکاپ دندان بشو و حل کن، اسید معده برمیگردونی؟ ممکنه از معده باشه و به یه سری از غذاها بدتر بشی مشکلات معده نداری؟ داروی خاصی مصرف میکنی؟ بعضی داروها دهان رو خشک میکنن باعث بدبوی میشه

اگه دائمیه حتی بعد مسواک شاید پوسیدگی دندان داری حتما چکاپ دندان بشو و حل کن، اسید معده برمیگردونی؟ ...

نه از دندونم نیست 

داروی چیزی هم مصرف نمی‌کنم.

اسید معده هم نه. اوکیه همه چی .

نمیدونم چن ماهه چرا اینطوری شدم 😔

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

ن شیر خودمو میدم اول شیرگاو بهش میدادم چیزی نشد بعد یک ماه دکتر مولتی ویتامین داد اونم شروع کردم شک ...

شاید به پروتئین گاوی حساسیت داشته و تازه خودشو نشون داده بعد از هر غذایی که میخوره بهم یکم آب بده حالا هرچقد خورد دیگه زوری نده! ممکنه چون داره دندون درمیاره کمتر غذا میخوره و درد داره اگه کمه یکم بیشتر کن

اگه دیدی ادامه داره حتما متخصص اطفال مراجعه کن اول متخصص بعد طب سنتی