2777
2789
دکتر به شما چی گفت؟؟؟؟؟؟

دکتر نرفتم خودم قرص اسیکلیورخریدم خوردم، لک‌ها جاشم مونده2هفته پیش گرفتم خیلی حالم بد بود سردرد و سرگیجه و تهوع داشتم تا چندروز

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر نرفتم خودم قرص اسیکلیورخریدم خوردم، لک‌ها جاشم مونده2هفته پیش گرفتم خیلی حالم بد بود سردرد و سر ...

ان شاءالله میره... قبلا تو چند سالگی آبله مرغون گرفتین الان چند سالگی.... یعنی زخمها هنوز نرفتن ؟ یا جای زخمها نرفته؟

ان شاءالله میره... قبلا تو چند سالگی آبله مرغون گرفتین الان چند سالگی.... یعنی زخمها هنوز نرفتن ؟ یا ...

من زخمهام عفونی شده بود دوباره رفتم دکتر سه تا آمپول سفالوزین داد الان تقریبا خشک شدن چندتاشم افتاده از زخمها البته صورتم اینجورشده بدنم هنوز کلی هست که قرمز هستن..

ان شاءالله میره... قبلا تو چند سالگی آبله مرغون گرفتین الان چند سالگی.... یعنی زخمها هنوز نرفتن ؟ یا ...

بخشید یه سوال شما این بین که ابله مرغون گرفتین پریودت عقب نیفتاد، من یه هفته بیشتره عقب افتاده دارم سکته میکنم از ترس، نکنه حامله باشم خدایی نکرده. 

میگم به ابله مرغون ربط داره یا نه

بخشید یه سوال شما این بین که ابله مرغون گرفتین پریودت عقب نیفتاد، من یه هفته بیشتره عقب افتاده دارم ...

به خدا الان تو ذهنم بود این سوال   چرا الان ده روزه عقب افتاده. به نطرت میتونه ربط داشته باشه

بخشید یه سوال شما این بین که ابله مرغون گرفتین پریودت عقب نیفتاد، من یه هفته بیشتره عقب افتاده دارم ...

من بیبی زدم منفی بودش ولی سابقه نداشت انقدر عقب بندازم  رومم نشد از آقای دکتر بپرسم

به خدا الان تو ذهنم بود این سوال   چرا الان ده روزه عقب افتاده. به نطرت میتونه ربط داشته باشه

وای بخدا قسم داشتم گریه میکردم که نکنه باردار باشم بدبخت بشم بیبیچک هم خریدم میترسم بذارم.

سابقه عقب افتادن داری؟  آخه خاکبرسرم من یه رابطه بی جلوگیری داشتم چون دهم به دهم پریود میشدم 9 ام جلوگیری نکردم فک کردم پریود میشم حالا هشت روزه عقب افتاده 

خدا کمکم کنه پریود شم 

من بیبی زدم منفی بودش ولی سابقه نداشت انقدر عقب بندازم  رومم نشد از آقای دکتر بپرسم

آخه من رابطه بی جلوگیری داشتم خاکبرسرم واسه اون میترسم

وای بخدا قسم داشتم گریه میکردم که نکنه باردار باشم بدبخت بشم بیبیچک هم خریدم میترسم بذارم. سابقه ...

خیلی کم پیش اومده شاید نهایت سه چهار روز .. این بار خیلی عقب انداختم.. خب بیبی بزن باخیال راحت بخواب.. حالا مثبتم بودچه اشکالی داره

خیلی کم پیش اومده شاید نهایت سه چهار روز .. این بار خیلی عقب انداختم.. خب بیبی بزن باخیال راحت بخواب ...

وای نه خدانکنه 2تا بچه دارم اگرم باشه مجبورم سقط کنم ولی میترسم از سقط و دردش.  

بیبی میترسم اگه مثبت بود خدایی نکرده اونوقت چکار کنم