2777
2789
عنوان

ای وی اف ۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 48299 بازدید | 342 پست

من هشت سال بود اقدام بودم یه سقط داشتم یه ای یو ای دو بار پانکچر سه بار انتقال جنین یه انتقال جنین هم بخاطر از بین رفتن جنین کنسل شد دیگه ول کردم دنبالش نرفتم 

سه ماه مربای زنجبیل خوردم ، خرما تو کره محلی تفت دادم با دارچین و مغزها بیشتر به همسرم ماهی دادم و سبزیجات چای به خوردیم میخواستم برم برای پانکچر سوم که چند روز پیش فهمیدم باردارم😭😭

من چسبندگی لوله دارم البته قبلاً یکبار باردار شدم ۳۲ هفته بدنیا اومد ولی فوت کرد الان یکی از لوله ها ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله باردار بشی و بارداری راحت و سالمی رو طی کنی

چرا سی و دو هفته بچه نموند اگه اذیتت نمیکنه جواب بده اگه اذیت میشی ولش کن❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله که صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزم♥️🫶 استراحتی؟

نه نیستم چون دکترم استراحت نداد ولی برای انتقال تو دوهفته اول طبق تجربه خودم که خیلی منفی شدم حتما حتما بخابید و در حد کم بلند شید نه اشپزی نه هیچی... امپولم بگید بیاد یکی براتوت بزنه

نه نیستم چون دکترم استراحت نداد ولی برای انتقال تو دوهفته اول طبق تجربه خودم که خیلی منفی شدم حتما ح ...

اوایل بارداری دل درد کمر درد داشتی؟

من تازه مثبت شدم دل درد کمر درد دارم گاهی اوقات شیاف پروژسترون استفاده میکنم خیلی نگرانم میترسم مشکلی باشه

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله باردار بشی و بارداری راحت و سالمی رو طی کنی چرا سی و دو هفته بچه نمون ...

قرار بود ۱۴ روز زیر دستگاه باشه ولی چون تعداد آن ای سو داخل اون روز زیاد بود فقط دو روز گذاشتن زیر دستگاه باشه به شوهرم گفتن بچه شما مشکلی ندارد ما می‌خواهیم دستگاه رو جدا کنیم بعد هشت ساعت بدون دستگاه پسرم فوت کرد

آب قلم کله پاچه آب و نشاسته مربای به چای به لوبیا سبز تاس کباب سبزیجات مغز هارو شروع کن بخور عزیزم&n ...

مرسی خیلی راهنمایی خوبی بود از الان انجام بدم زود نی؟

یعنی ی روز منم مامان میشم ؟  بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
نه عزیزم شروع کن ورزش و پیاده روی هم انجام بده بعد انتقالت گرمیجات نخور آب و نشاسته رو بذار دو روز م ...

کجا انتقال دادی

یعنی ی روز منم مامان میشم ؟  بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
مشکلتون چ بوذ 

خودم تنبلی تخمدان دارم با دارو خوب میشه ولی  نمیدون چه حکمتی باردار نمیشم  گفتم ای وی اف امتحان کنم که اینم نتیجه نداد

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش