2777
2789
عنوان

ای وی اف ۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 48299 بازدید | 342 پست

سلام من‌ برج۹ پارسال انجام دادم منفی شد قرار سال جدید که مطب باز شد از اول دوباره شروع کنم

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین انتقالمه 

آب قلم کله پاچه آب و نشاسته مربای به چای به لوبیا سبز تاس کباب سبزیجات مغز هارو شروع کن بخور عزیزم 

از امشب تا انتقالت جوراب پاکن تو خونه شکمت هم با روغن سیاهدانه ماساژ بده با شکم بند یا یه پارچه ببند 

اندومتریوز چسبندگی عفونت لوله و بسته بودنشون خلاصه کلکسیونی بودم براخودم 

وای من وقتی میبینم اندومتریوز مثبت شده انقده خوشحال میشم ککککک

یعنی ی روز منم مامان میشم ؟  بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
منم اخرای اردبیهشت تازه میخام برای سونو و ازمایش ای وی اف برم مرکز مام پیش دکتر لاهوتی

پس از شما میشه پاییز 

یعنی ی روز منم مامان میشم ؟  بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
وای من وقتی میبینم اندومتریوز مثبت شده انقده خوشحال میشم ککککک

نگران نباش انشالله بار اول میگیره ولی حتما روغن مالی شکم با روغن سیاه دونه و قسط شیرین انجام بده و شکمتو بعدش با شال ببند روزی دوبار صبح و شب بابونه بخور اصلا سردی نخور برنج کم بخور فقط با زیره یا گرمی جات مث شوید... یک ماه چهل روز اینکارا روبکنی هم جوابه انشالله مامان شی 

منم اخرای اردبیهشت تازه میخام برای سونو و ازمایش ای وی اف برم مرکز مام پیش دکتر لاهوتی

من خیلی دکتر لاهوتی رو دوست دارم داخل اینستا دنبالش میکنم ولی می‌خوام شیراز انتقال بدم