2777
2789
عنوان

جوش رو زبون

99 بازدید | 14 پست

بچه ها درست کنار زبونم یه جوش سفید در اومده رسما دارم میمیرم ن میتونم حرف بزنم ن چیزی بخورم یکی ب دادم برسه

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
آفت زدی . من وقتی آفت میزنم مث سادیسمیا نمک میپاشم روش

ن افت نیس افت رو میدونم چجوریه این جوشه😭😭

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون آفته🤣🤣

اخه پس چرا رو زبون زده

هزار بار افت زدم هیچوقت رو زبون نبوده

جوانه چشایی زبونته‌ که ملتهب‌ شده یا غذای خیلی سرد یا غذای خیلی گرم و تند خوردی که اینجوری شدی 

چیزی نیست دو سه روز دیگه خوب میشی ولی سعی کن از این به بعد غذای ولرم بخوری 

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا
جوانه چشایی زبونته‌ که ملتهب‌ شده یا غذای خیلی سرد یا غذای خیلی گرم و تند خوردی که اینجوری شدی  ...

سفید رنگ مثل جوشه درد داره ورم کرده 

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا

زگیل نیس؟

قرص آزیترو مایسین اگه دلری بخور شاید عفونت داری

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

سفید رنگ مثل جوشه درد داره ورم کرده 

وای اره بخدا همینه

زگیل نیس؟  قرص آزیترو مایسین اگه دلری بخور شاید عفونت داری

ن بابا چه زگیلی