2777
2789

دخترم یک سال و سه ماهشه از پریشب تب کرده علائم بیماریش فقط تب و بی‌حالی سر و صورتش داغ چشماش بی حال بی رمق فقط دوست داره بغلم باشه رو پام باشه بزارمش زمین گریه میکنه 

دیشب تا صبح رو پام بود همش ناله کرد صبح یه شیاف براش گذاشتم  شکمش با روغن زیتون ماساژ دادم خوابید بیدار شد تبش اومده بود پایین پی پی کرد سرحال شد منم فکر کردم دیگه خوب شده ۲ظهر بردم حموم شربتی که دکتر نوشته بود سرماخوردگی و استامینوفن دادم شیر دادم خوابید بیدار شد از غروب دوباره بی‌حال بی رمق سر و صورتش داغ الانم روپامه 

مادرا به نظرتون چرا اینطوره ؟یعنی چی ؟میخواد دندون در بیاره؟آخه اسهال نیست فقط تب و بی حالی بی اشتهایی !!!!

دکتر داروی سرماخوردگی داد؟ 

اگه سرماخورده چندروز طول میکشه تاخوب بشه... داروهاش رو سروقت بهش بده

تبش روهم مدام کنترل کن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

دوباره ببر ی دکتر خوب این داروها فقط صورت مسئله را پاک میکنن ممکنه تب دخترت به خاطر عفونت ی ناحیه س که باید آنتی بیوتیک بگیره ، حوله با آب ولرم خیس کن مث لیف کشیدن به همه قسمتهای بدنش بخصوص زیر بغل و روی شکم بمال دست و پاش را خیس نکن لرز میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه منم یک سال و سه ماهشه دیروز خودم و بچم بعد حمام افتادیم.از دیشب تب داره  امروز بردمش دکتر گفت گوشش خیلی عفونت کرده. امپول بهش زد و دارو داد. 

خودمم گفت حالم خیلی از بچم بدتره. سرم زدم فردا هم یکی دیگه دارم. 

هیچ کار خاصی هم نکردیم ک بخوایم مریض بشیم 

بچه اولم موقع هر دندون یه تب ۴۰ درجه میکرد. 

خدایا شکرت. 
دوباره ببر ی دکتر خوب این داروها فقط صورت مسئله را پاک میکنن ممکنه تب دخترت به خاطر عفونت ی ناحیه س ...

بدش میاد دستمال نمدار بزارم رو بدنش جیغ میزنه شکمش داغه باید دوباره ببرم دکتر

بدش میاد دستمال نمدار بزارم رو بدنش جیغ میزنه شکمش داغه باید دوباره ببرم دکتر

ببرش تو حمام. تو یه لگن اب ولرم پاهاش رو بزار.  لخت لختش نکن. کلی تبش میاد پایین 

خدایا شکرت. 
بچه منم یک سال و سه ماهشه دیروز خودم و بچم بعد حمام افتادیم.از دیشب تب داره  امروز بردمش دکتر گ ...

دیشب خیلی بی حال و تب داشت صبح شکمش ماساژ دادم شیاف گزاشتم خوب شد تبش اومد پایین پی پی کرد سرحال بازی می‌کرد گفتم خوب شد دیگه باز غروب همینجوری مثل دیشب شد

دیشب خیلی بی حال و تب داشت صبح شکمش ماساژ دادم شیاف گزاشتم خوب شد تبش اومد پایین پی پی کرد سرحال باز ...

تب داره تبش امده پایین سر حال شده عادیه.  من بچه اولم تشنج کرد. واسه همین همیشه اول تبشون رو میارم پایین بعد میبرم مطب دکتر. از بس سرحال میشن دکترا جدیشون نمیگیرن.  یبار دکتره میگفت نه این بچه شادیه دارو نمیخواد 

از همون بچه شاد سه هفته مریض بود. 

البته وقتی خیلی مریض هستن فقط یه دکتر خیلی خوب میبرم. نه از این معمولیا

خدایا شکرت. 
تب داره تبش امده پایین سر حال شده عادیه.  من بچه اولم تشنج کرد. واسه همین همیشه اول تبشون رو می ...

چیکار کنم باز ببرم دکتر ؟آوردمش یه جای خنک سرد میشه باز یه ده دقیقه دیگه داغ  میشه به خدا نمیتونم بزارمش زمین همش روپامه  پاهام داره میشکنه میزارم زمین بیدار میشه 

چیکار کنم باز ببرم دکتر ؟آوردمش یه جای خنک سرد میشه باز یه ده دقیقه دیگه داغ  میشه به خدا نمیتو ...

اول ک یه دماسنج خوب و سالم میخوای. بعدم بچه مریض همینه چند روز تحمل کن. 

مال منم همش داره ناله میکنه و گریه و بغل.  خودمم ک مریضم.  قهوه بخور انرژی داشته باشی.   دارو ب اندازه بده. ایبوبوفن هم خوبه.  تب بر هست تبش میره. ولی هر ۸ ساعت مجازه. 

خدایا شکرت. 
اول ک یه دماسنج خوب و سالم میخوای. بعدم بچه مریض همینه چند روز تحمل کن.  مال منم همش داره ناله ...

ممنونم دماسنج ندارم باید بخرم بروفن هم ندارم فقط سرماخوردگی و استا دارم با آموکسی سیلین

میخرم حتمن عزیزم یه سوال دیگه اگه تو شیر خشکش که درست کردم استا مینفن بریزم بدم بهش یا شربت سرماخورد ...

منم میریزم.  ولی قبلا سر بچه اولم ک پرسیدم از دکتر پرسیدم. یه دکتر گفت جالب نیست. یکیش گفت عیب نداره. 

خدایا شکرت.