من ۲۵ رمضان آیه ۴۹ و ۵۹ سوره شوری رو نوشتم با صدقه
حاجت روا شدم صدقه رو به نیازمند دادم آیه رو هم نگه داشتم
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حاجتت سخت بود؟ من از بس نذرای بزرگی کردم حاجت روا نشدم امیدم کم شده
نازایی داشتم فوق تخصص آی وی اف گفت فعلا نمیتونم واست کاری کنم
نوشته بودن هرکی بنویسه تا سال بعدش حاجت روا میشه
من الان باردارم ❤️
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
آره عزیزم نوشتم فرزند یا فرزندانی صالح برای فلانی و فلانی اسم خودم و همسرم رو نوشتم
حاجتت رو بنویس بذارش لای قرآن بعد قرآن رو سر بگیر ذکر های امشب رو بگو