2777
2789

من ۲۵ رمضان آیه ۴۹ و ۵۹ سوره شوری رو نوشتم با صدقه 

حاجت روا شدم صدقه رو به نیازمند دادم آیه رو هم نگه داشتم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا چند بار پیش اومده قرار داد پروژه های شوهرم رو که مشکل دادگاهی براش پیش می اومد میزاشتم لای قرآن 

و یا قراردادی ک طرف پول پروژه رو نداده بود 

بعدا مشکل حل میشد 

در کل بگم قرآن همه جوره معجزه و نوره

لطفا لایک نکنید .

جریانش چیه یه توضیحی میدی

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
حاجتت سخت بود؟ من از بس نذرای بزرگی کردم حاجت روا نشدم امیدم کم شده

نازایی داشتم فوق تخصص آی وی اف گفت فعلا نمیتونم واست کاری کنم 

نوشته بودن هرکی بنویسه تا سال بعدش حاجت روا میشه 

من الان باردارم ❤️

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
حاجت  تون رو هم  نوشتین؟

آره عزیزم نوشتم فرزند یا فرزندانی صالح برای فلانی و فلانی اسم خودم و همسرم رو نوشتم

عهه بسلامتی خداروشکر ,من فکرکردم فردا بایدبنویسیم

یه روایت هم هست میگن شب ۲۳ رمضان یعنی امشب 

حاجتت رو بنویس بذارش لای قرآن بعد قرآن رو سر بگیر ذکر های امشب رو بگو 

عهه بسلامتی خداروشکر ,من فکرکردم فردا بایدبنویسیم

قشنگ جان راهنمایی میکنی چجوری نوشتی‌؟ ب صورت لیست نوشتی یا نامه درخواستی!؟

البته راهنمایی کنین مثلا اگه یه شخصی رو از خدا واسه ازدواج میخواستین اونو به چه صورت مینوشتین!؟

چون حس میکنم نوشتن فرق داره🥲