2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم بگم اول حدود چندسال پیش دختر داییم اوند خونمون رفت مصلی کتاب بخره رفت و اومد کتاب دستش بود اومد بغلم کرد فکر کردم کتاب واسه من خریده داشتم ازش میگرفتم گفتم مرسی چرا زحمت کشیدی🥲برگشت گفت عزیزم واسه خودمه😂🦥هنوز یادش میوفتم میگم با خودم چه فکری کردم🦥😂

‹ چو عالم را بقایی نیست، خوش باش. ›

تو حیاط عموم اینا رفتم دسشویی بعد ببخشید یه چندتا گوزی در رفت ازم بلند بود صداش بیرون اومدم دیدم پسر عموهامو عموم بیرونن دیگ میخاستم آب بشم برم زمین 

به خواسته هام قول رسیدن دادم💗❤
عروس عموم عکسشو گذاشته بود پروفایل به من گفت خوبه؟من میخواستم بگم اووووف نوشتم اوووووق بعد دیگه نت ه ...

ایناس که بده🦥😂

‹ چو عالم را بقایی نیست، خوش باش. ›

دیروز گفتم بازم میگم

ی جا رفتم عید دیدنی

اومدم با همه دست بدم ب نفر اخر ک رسیدم پام خورد ب ظرف اجیل پخش شد رو زمین دو ساعت دولا دولا داشتم اجیل جمع میکردم از کف زمین😑

رفتم بشینم دستم خورد ب ی ظرف رو میز با محتویاتش پخش زمین شد 😪

بعد شام لیوان نوشابم دستم بود یهو ول شد رو سفره🥲🥲🥲🥲🥲

جالبه سال قبلشم خونه همین فامیلمون پام خورد ب قندون پخش زمین شد🥲🥲🥲🥲

روز آخر ماه رمضون بود پارسال بعد هنوز مطمئن نبودن ک فردا عیده عمم استاتوس گذاشته بود اگه ماه رویت نشده پس این چیه(عکس خودشو زیر این نوشته گذاشته بود😂😂😂) 

بعد من میخواستم اینو واسه مامانم بفرستم چند تا استیکر💩هم گذاشتم ولی حواسم نبود اشتباهی واسه خودش فرستادم😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

با یه آقایی که خیلی رو در وایسی داشتم باهاش 

داشتم چت میکردم بجای اینکه بنویسم حق به جانب نوشتم ج‌ق به جانب👩🏻‍🦯

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
دیروز گفتم بازم میگم ی جا رفتم عید دیدنی اومدم با همه دست بدم ب نفر اخر ک رسیدم پام خورد ب ظرف اجی ...

الان فک میکنن قصدی اینکارارو میکنی،میری خونشون سعی کن اصلا تکون نخوری همون جلو در بشین

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

رفتیم دور دور بعد من اصلا یادم رفته بود کجام و تو چ حالیم

قشنگ برا خودم عین خل و چلا ادامس میجوییدم 

یهو برگشتم دیدم زل زده بهم با خنده منم خندم گرفت گفت 

این چ طرز ادامس جوییدنه بی ادب با خنده

عای خیلییی ضایع بود

منم پرو پرو گفتم ب تو چ اخه😐😂