2777
2789

هر عزیز هنردوستی که دلش میخواد توی یکسال چهره بکشه اونم زنده و زیبا وارد کانال شه و منتظر بمونه. آموزش صفرتا صد سیاه قلم با من😍
امیدوارم ترم خوبی رو باهم داشته باشیم🦋🌺

https://eitaa.com/masterkimiyajoon

خدا هست.

۸ نفر تا تکمیل کلاس حضوریم مونده 

که باید ساکن استان خوب یزد باشید 

و ۸ نفر ظرفیت مجازی که فرقی نداره کجای ایران عزیزید

و اینکه آقا هستید یا خانم .فقط طالب یاد گیری باشید کافیه ،بقیه اش با من .لطفا بالای ۱۲ سال 

خدا هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیمیاجون من از سال قبل بهت پیام داده بودم گلم 😂

انقد منتظرم روزی چندبار میام سایتو چک میکنم ک اگه جواب دادی زودتر ببینم و باهات حرف بزنم گمت نکنم ایتاام ندارم گلم ک اونجا بهت پیام بدم ولی اگر تلگرام یا اینستا داری ایدیتو بده اونجا پیام بدم اگر نه لطفا همینجا کامل جوابمو بده بخدا ازاون موقع چشمم به پیامت خشک شد از کیه منتظرم 

عزیزم من دوباره تگت میکنم زیر پیامام فقط توروخدااا جواب بده واقعا مستصلم وگرنه انقد پیگیری نمیکردم و شمارم اذیت نمیکردم 😔🥺 جواب بده توروخدا باشه ؟

سلام گلم خوبی وای اخجون بلخره جواب دادی 😍

من ۱۱ ساله پلی کیستیکم مرکز سرم ریخته بعد از کروناهم فرق سرم باز شده نمیتونم فرق باز کنم یعنی واقعا مال منم درمیاد 😔انقد ناراحتم گاهی به خودکشی فکر میکنم میخوام خودمو خلاص کنم قبلا موهام پرپشت خشگل همه محو موهام میشدن تو عروسیا ولی الان ۷ ساله کف سرم مشخصه 🥺 . پارسال اب پیازهفته ای سه بار زدم ب مدت یه ماه ولی چون ترسیدم ریشه موهامو یه وقت کوچیک کنه دیگه نزدم چون خونده بودم ممکنه ریشه مورو بسوزونه ولی خیلی موهامو نرم و براق و خوش حالت میکرد ریزشمم کم میکرد الان من مشکلم ریزش نیست برا رویش میخوام . 

اتفاقا منم مث تو عاشق بوی پیازم هرراهی باشه برا پرشدن و رویش دوباره ی موهام انجام میدم فقط واقعا اثرگذار باشه . عزیزم ببخشید سوالام زیاده ولی ممنون میشم کامل همرو جواب بدی چون دیگه پیدات نمیکنم اخه 😄🙈

گلم شما همیشه یه دونه پیاز رنده میکنی تو شامپو ؟؟ پیاز قرمز میریزی همیشه ؟؟ تفاله پیازم میریزی یا فقط ابشو ؟؟ موهاتو هفته ای چندبار بااین شامپو میشوری ؟؟ هربار همیشه چنددقیقه کفش رو سرت میمونه ؟؟ جنس کف سرت چربه یا خشک ؟؟ بعد ماسک خود پیاز و عسل و روغن زیتونو که گفتی قبل حموم نیزنی هفته ای چندبار و چندساعت میزنی ؟؟ عزیزم لطفا اینم بهم بگو توام کف سرت مشخص بود قبل از اینکارا یا موهات معمولی بود ؟؟ میخوام ببینم واقعا پرمیشه دوباره ؟؟🥺

@کیمیاجون1  

یه جا گفتی سال ۹۷ اینکارو میکردی ینی کلا چندسال پیاز سفید داخل شامپو میریختی  موهات پرپشت شد ؟؟ اینم بهم بگو از ماه چندم دیدی داری موی جدید درمیاری ؟؟ 

شما ازمایش هورمونی و سونوگرافی دادی ببینی پلی کیستیک داری یا ن اخه گفتی انگار ریزش ژنتیکی هم داری ؟؟ قبل از جراحی ها بارداری هات و تیرویید موهات نمیریخت پربود ؟؟

کاش میشد بدونم موهات چقد ریخته بود و چنددرصد بعدش پرشد ؟؟🥺🥺 خدا خیر دنیا و اخرت بهت بده قشنگم ینی اگه منم جواب بگیرم تا یه عمر دعات میکنیم منو مامانم 🍀

@کیمیاجون1  

امپولb12 و نوروبیونم میزدی ؟؟ ازهرکدوم چندتا و چه مارکی بودن اگه یادته ؟؟ والا من زمستون دوسه بار کرونا و سرماخوردگی گرفتم دوباره ریزش گرفتم امپول بیوتین بپانتین مارک بیاکتو بپاکتو زدم فعلا هفته دوممه ولی هیچ فرقی نکرد متاسفانه حالا میخوام بعدش bکمپلکس بزنم 

@کیمیاجون1  

شامپو تخم مرغی چندسال استفاده میکنی . ممکنه پرپشتی  موهات  اصلا بخاطر خود همین شامپو باشه ؟ من شامپوم تخم مرغی نیست  اون موهام خشک میکنه با سامپو پرژک و پیاز بنظرت منم میتونم همین تاثیر بگیرم ؟ حجم موهات هم بیشتر شده با شامپو عصاره پیاز ؟ چقد مودراورده ؟؟؟😍😍 اگه هستی یه عکس بذارم ببین کم پشتی موهات دراین حد بوده یا ن

کیمیاجون من از سال قبل بهت پیام داده بودم گلم 😂 انقد منتظرم روزی چندبار میام سایتو چک میکنم ک اگه ...

سلام عزیزم کاش به ایدی ام پیام میدادی .گفتم نمیتونم بیام نی نی سایت.متاسفم که ناخواسته اذیتت کردم😞

خدا هست.
شامپو تخم مرغی چندسال استفاده میکنی . ممکنه پرپشتی  موهات  اصلا بخاطر خود همین شامپو باشه ...

اره عزیزم ،توی ریختنش خیلی موثر بوده، من نوربین یا ب۱۲ خوبه اصل هم میزنم .هر سه ماه یا دوماه .هر سه ماه هم اجبارا کلسیم تزریقی...اصلا یک جور خوب باعث تقویت موهات میشه .به شرطی مستمر و پیگیر باشی

خدا هست.
امپولb12 و نوروبیونم میزدی ؟؟ ازهرکدوم چندتا و چه مارکی بودن اگه یادته ؟؟ والا من زمستون دوسه بار کر ...

حتماااااا ب ۱۲ بزن حتما. یک کپسول مخصوص تقویت مو هست یادم نیست اونم دوماه خوردم خوب بود. اما این میاز توی شامپو یک چیز دیگه است. استرس خودش ریزش میاره .اصل کرونا عامل ریزش موهات نبوده اون اضطراب و ترسش باعث این اتفاق شده.الانم آرامش داشته باش. ورزش کن. خوب و کافی بخواب .شااااد باش و هرکاری که دلت میگه انجام بده .به پوست صورتت هم آب پیاز بزن 

هقته ای سه بار ببین اگه بعد ۶ ماه صورتت آیینه نشد بیا بگو کیمیا فلان.... البته البته یک سونوگرافی شکمی هم بده از نظر کبد و صفرا چک بشی عزیزم.

خدا هست.
یه جا گفتی سال ۹۷ اینکارو میکردی ینی کلا چندسال پیاز سفید داخل شامپو میریختی  موهات پرپشت ...

اینقدر ریخته بود که بغل و کپ سرم و فرق سرم پیدا بود... الانم ده برابر نشده ولی سیاه و پر تر شده ‌.بازم میگم به خودم میرسم ‌.... هرکار ساده ای باشه انجام میدم. مثلا یک سرم پوست درست کردم ،یک هفته است

توی یخچال گذاشتم. توی شیشه ی  جای قطره ی اهن دخترم. ترکیب عسل اصل، اب پیاز، روغن ارگان اصل

اوف جه کرده با جروکای ریز صورتم ... تیروئیدمم خوب شده چون داروی خارجی میخوردم .مامانم متاسفانه در اثر اتفاقات ناگوار زندگی نیمی از موهاش ریخت... منم سعی میکنم کنترل کنم 

خدا هست.
سلام گلم خوبی وای اخجون بلخره جواب دادی 😍  من ۱۱ ساله پلی کیستیکم مرکز سرم ریخته بعد از کر ...

قول میدم در میاد قولللل فقط ناامید نشو .کم نیار.خواهش میکنم‌ .خود باور به رسیدن نتیجه و هدف عامل موثریه توی پیروزی .پس اول باور کن میشه. پلی کیستیک هم دارو داره. سعی کن فقط خارجیشو تهییه کنی.یا شرکتی. مثلا به جای متفورنین ایرانی گلوکوفاژ شرکتی بگیر یا به جای پرژسترون 

دوفاستون یا پرژسترون شرکتی و تحت لیسانس بگیر. دقیق نمیدونم بابتش چه داروهایی تجویز شده برات

خدا هست.
یه جا گفتی سال ۹۷ اینکارو میکردی ینی کلا چندسال پیاز سفید داخل شامپو میریختی  موهات پرپشت ...

الانم اینکارو میکنم .استارتشو ۷ مهر ۱۳۹۷ زدم .تا الان همونم .انگار جز عاداتم شده .هر اتفاق ناگواری که برام رخ داده ارثی بوده متاسفانه😞

خدا هست.