سلام گلم خوبی وای اخجون بلخره جواب دادی 😍
من ۱۱ ساله پلی کیستیکم مرکز سرم ریخته بعد از کروناهم فرق سرم باز شده نمیتونم فرق باز کنم یعنی واقعا مال منم درمیاد 😔انقد ناراحتم گاهی به خودکشی فکر میکنم میخوام خودمو خلاص کنم قبلا موهام پرپشت خشگل همه محو موهام میشدن تو عروسیا ولی الان ۷ ساله کف سرم مشخصه 🥺 . پارسال اب پیازهفته ای سه بار زدم ب مدت یه ماه ولی چون ترسیدم ریشه موهامو یه وقت کوچیک کنه دیگه نزدم چون خونده بودم ممکنه ریشه مورو بسوزونه ولی خیلی موهامو نرم و براق و خوش حالت میکرد ریزشمم کم میکرد الان من مشکلم ریزش نیست برا رویش میخوام .
اتفاقا منم مث تو عاشق بوی پیازم هرراهی باشه برا پرشدن و رویش دوباره ی موهام انجام میدم فقط واقعا اثرگذار باشه . عزیزم ببخشید سوالام زیاده ولی ممنون میشم کامل همرو جواب بدی چون دیگه پیدات نمیکنم اخه 😄🙈
گلم شما همیشه یه دونه پیاز رنده میکنی تو شامپو ؟؟ پیاز قرمز میریزی همیشه ؟؟ تفاله پیازم میریزی یا فقط ابشو ؟؟ موهاتو هفته ای چندبار بااین شامپو میشوری ؟؟ هربار همیشه چنددقیقه کفش رو سرت میمونه ؟؟ جنس کف سرت چربه یا خشک ؟؟ بعد ماسک خود پیاز و عسل و روغن زیتونو که گفتی قبل حموم نیزنی هفته ای چندبار و چندساعت میزنی ؟؟ عزیزم لطفا اینم بهم بگو توام کف سرت مشخص بود قبل از اینکارا یا موهات معمولی بود ؟؟ میخوام ببینم واقعا پرمیشه دوباره ؟؟🥺
@کیمیاجون1