2777
2789
عنوان

قطع سیتالوپرام

109 بازدید | 5 پست

من ی سال مصرف کردم برای پانیک دوره درمانم تموم شد ولی نتونستم طبق اصولی ک دکتر گفت قطع کنم یادم میرفت بخورم و اینا 

مریض شدم مال پیش از بس دارو داشتم سیتالوپرامم و یادم رفت بخورم دیگه قطع کردم 

پانیک سراغم نیومد خداروشکر ولی یکم گیجم 

سرم سنگینه ی کوچولو استرس دارم 

دکترم گفت اگه دیدی علائمت برگشت در هفته یکی بخور ی نصف سه شنبه ی نصف جمعه 

حالا میترسم بعد ی ماه الان بخورم عوارض نشون بده بهم 🫠 دکترمم حالا حالا ها نوبت نمیده ؛ ی نصف بخورم ؟ 

از ربع نمیشه شروع کنی؟ بعدشم چون قبلنا می‌خوردین بدنتون عادت داره، از کم شروع کنید

این اخرا نصف کرده بودم چون باید قطع میکردم 

خیلی حالم خوب بود با قرصش 

کوچیکترین استرسی نداشتم 

دلم میخواد تا اخر عمرم استفادش کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این اخرا نصف کرده بودم چون باید قطع میکردم  خیلی حالم خوب بود با قرصش  کوچیکترین استرسی ...

منم میخورم البته پاروکستین، منم گاهی دوست دارم قطعش کنم چون خوابم بیشتر شده ولی از طرفی استرسم کمتر شده منم دودلم ولی دخترم اصرار داره بخورم میگه از وقتی میخوری اخلاقت بهترشده ولی من خودقبلیمو که تمرکز داشتم و کم خواب بهتر دوست داشتم

منم میخورم البته پاروکستین، منم گاهی دوست دارم قطعش کنم چون خوابم بیشتر شده ولی از طرفی استرسم کمتر ...

من ب هیچ عنوان رو خواب و خوراکم هیچ تاثیری نذاشته 

مامانم دید من خوب شدم اونم رفت چون مامانمم ب شدت استرسی بود و از شدت استرس و فشار عصبی غش میکرد الان خداروشکر خوب شذه 

من ب هیچ عنوان رو خواب و خوراکم هیچ تاثیری نذاشته  مامانم دید من خوب شدم اونم رفت چون مامانمم ...

شاید به دکتر بگم برا منم سیتاروپرام بنویسه چون پاروکستین اشتها و خوابمو زیاد کرده من فک کردم سیتورا فقط برا افسردگیه پس استرس رو هم کم میکنه ممنون