یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به بچه اولم از ۶ ماهگی همه میوه جز قرمز دادیم هیچی هم نشد ، به بچه دومم یبار ملون دادیم باد کرد بیمارستانی شد ، الان البته ۱۸ ماهشه میخوره اوکیه ، نگران نباش مهم نیست
اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی
هر چی میخوای دفعه اول بدی یه سرچ بزن تو گوگل ببین مناسب سنش هست یا نه بعد بده
پسر من یک سال و هشت ماهشه یکم عسل خورد تا یه هفته حساسیت زده بود و میخارید! من فکر میکردم بالا یک سال مجازه ولی میگن بالا دو سال باید عسل خورد
بچه ها بشدت حساسن
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤