2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرغ نمک و زردچوبه یا زعفرون بزن تو روغن سرخ کن بعد در بیار تو همون روغنه پیاز خلالی تفت بده و رب گوجه بعد زعفران و بهش آب اضافه کن تا خوب بپزه در اخر بهش زرشک اضافه کن و مقداری دارچین

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
مرغ نمک و زردچوبه یا زعفرون بزن تو روغن سرخ کن بعد در بیار تو همون روغنه پیاز خلالی تفت بده و رب گوج ...

ممنون عزیزم،دیگ هیچ چیز بهش اضافه نکنم؟آخه توی فیلم که دیدم قارچ و نخود فرنگی و کلی چیز میزاره داخلش

ممنون عزیزم،دیگ هیچ چیز بهش اضافه نکنم؟آخه توی فیلم که دیدم قارچ و نخود فرنگی و کلی چیز میزاره داخلش

نه دیگه هیچی نزن.ولی حتما بهش دارچین و زرشک بزن.در اخرم خواستین سرو کنید میتونی سیب زمینی سرخ کنی بزاری کنار مرغ

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

منظورت زرشک پلو با مرغ هست ؟

مرغ بزار توی آب چند دقیقه بجوشان ، بعد بشورش خشک شد توی روغن سرخ کن بزار کنار

پیاز داغ کن نمک زردچوبه و فلفل سیاه و رُب ، چند تیکه فلفل دلمه و هویج یک لیوان آب بریز مرغ بچین توش 

یک ساعت و نیم اجازه بده بپزه

اها مرسی که گفتید ،میشه دستور پخت مرغ که خودتون درست میکنید بهم بدید؟؟؟

مرغ و اول میزارم با پیاز و خورد شده و نمک  و فلفل دلمه بجوشه دو سه دقیقه بعد با اب سرد میشورمش ..تو ظرف مورد نظرم پیاز ریز خورد شده رو قشنگ سرخ میکنم با سیر مرغارو میزارم روی پیاز سرخ کرده اینور اونورش میکنم ادویه جات میزنم یه ساعت که پخت در میارم از آبش ..ابشو ابکش میکنم با ربو سس کچکاک نمک میزارم آبش غلیظ بشه ..مرغم تو تابه سرخ میکنم با روغن درشو میزارم دو طرف که سرخ میشه آماده سرو 

طبخ مرغ روش های مختلفی داره 

من مرغ رو آخر سرخ میکنم 

مدل پختم هم اینطوریه مرغ رو با آب خالی ده دقیقه میجوشونم و آبش رو دور میریزم و مرغ ها رو مرتب کف تابه میچینم 

توی ظرف گود پیاز فراوان با سیر ‌وفلفل دکمه و هویج تفت میدم ادویه ها زردچوبه و دارچین و نمک و پودر سیر و زنجبیل و پاپریکا و فلفل سیاه میزنم کمی سرخ شد رب گوجه رو حسابی با این مواد سرخ میکنم تا رنگ باز کرد آب جوش میریزم و به قل که افتاد این ها رو میریزم رو مرغ ها و ۱/۵ ساعت میذارم کامل بپزه 

آخر پخت هم مرغ ها رو توی مخلوط کره و زعفران سرخ میکنم و به آب مرغ هم آب لیمو  تازه اضافه میکنم و تمام 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.