طبخ مرغ روش های مختلفی داره
من مرغ رو آخر سرخ میکنم
مدل پختم هم اینطوریه مرغ رو با آب خالی ده دقیقه میجوشونم و آبش رو دور میریزم و مرغ ها رو مرتب کف تابه میچینم
توی ظرف گود پیاز فراوان با سیر وفلفل دکمه و هویج تفت میدم ادویه ها زردچوبه و دارچین و نمک و پودر سیر و زنجبیل و پاپریکا و فلفل سیاه میزنم کمی سرخ شد رب گوجه رو حسابی با این مواد سرخ میکنم تا رنگ باز کرد آب جوش میریزم و به قل که افتاد این ها رو میریزم رو مرغ ها و ۱/۵ ساعت میذارم کامل بپزه
آخر پخت هم مرغ ها رو توی مخلوط کره و زعفران سرخ میکنم و به آب مرغ هم آب لیمو تازه اضافه میکنم و تمام