2777
2789
عنوان

چرا اشکام داره تند تند میان

166 بازدید | 18 پست

من آدم خیلی محکمیم و اصلا گریه نمیکنم کم پیش میاد

امروز متوجه شدم یکی از دختر خانوما از ۷سالگی مادرش به پدرش خیانت کرد و دختره حتی رابطه جنسیم که باهم داشتن دیدشون و از ظهر دراز کشیدم اشکام دارن سرازیر میشم

لطفا براش دعا کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کسانی که گریه میکنن آدم ضعیفین ؟

به نظر من گریه خیلی خوبه آدم سبک میشه راحت میشه 

گریه اصلا ربطی به  محکم بودن و غیر محکم بودن نداره 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

من برعکس اون دختره هستم بابام به مامانم خیانت کرد دخترخالمو صیغه کرده بود آورده بودخونه باهاش رابطه داشت درحموم روبازکردیم دیدیم خیسه توپارکینگ قایمش کرد ازاون موقع افسردگی گرفتم

یعنی کسانی که گریه میکنن آدم ضعیفین ؟ به نظر من گریه خیلی خوبه آدم سبک میشه راحت میشه  گریه ا ...

من جایی شنیده بودم ادمایب که گریه نمیکنن ضعیفن در کل من با اینکه خیلی مشکل دارم ولی خیلی کم پیش میاد گربه کنم

من برعکس اون دختره هستم بابام به مامانم خیانت کرد دخترخالمو صیغه کرده بود آورده بودخونه باهاش رابطه ...

من مشکلم عین دخترس سالهاست اینه فقط دلم برای بابام میسوزه عذاب میکشم زندس دلم میخاد بمیره و ازش بشدت متنفرم خیلی باهاش حرف زدم دعوا های خیلی شدید ولی نشد که نشد