2777
2789
عنوان

سلام خانوما خواهرم میخواد طلاق بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 23 پست
حتما بره مشاوره دخالت خواهرش توزندگیش واقعابده

من میترسم دخالت کنم چون خواهرم روحیه اش خرابه اصلا بحرف گوش نمیده میگه طلاق مهریه ام نمیخوام فک کنید حتی یه ماه هم شده بهش زنگ نزده قبل این شش ماه هر لحظه در تماس بودن میگه از الان اینقد بحرفشه من نمیتونم تو این زمدگی آرامش داشته باشم 

دخالت خواهرشوهر و مادرشوهر را خیلی ها دارند اما طلاق راهش نیست

به خواهرت بگو بیشتر صبوری کنه و سعی کنه خودش شوهرش را بگیره دستش و مستقیما به خواهرشوهرش بگه به تو ربطی نداره

به خواهرت بگو تو که میخواهی طلاق بگیری ، پس حداقل قبلش یه کوچولو برای زندگیت تلاش کن که بعدا دلت نسوزه

بگو حتی شده به صورت مستقیم و جدی با خواهرشوهرش دعوا کنه و بهش بگه که حق دخالت نداره

به خدا قسم منم یکی از خواهرشوهر هایم به حدی دخالت میکرد که دیگه از زندگیم خسته شده بودم و تقریبا هر هفته یک دعوا بززززززززززرگ با شوهرم داشتیم، از وقتی قطع رابطه شدم به خدا راحت راحت راحت شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو میگم اما خواهرم میگه خواهرش خیلی نفوذ داره متاسفانه خواهرم روحیه اش بد شده میگم طلاق بگیرم ...

اتفاقا طلاق بگیره همه چیز فرق میکنه اینو منی میگم که تجربه اشو داشتم 

یمدت از هم دور بمونن تو این مدت مشاور هم حتما بره خواهرت شما و مادرتون هم نصیحتش کنید انشاالله که منصرف میشه از تصمیمش 

با پسره هم حرف بزنید اونم بفرستید مشاوره تا متوجه بشه خواهرش نباید دخالت کنه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من میگم با پسرداییم صحبت کنن اما خواهرم میگه ظاهرا شوهرش قول میده ولی در باطن دروغ میگه و کار خودش م ...

خوب همین موضوع را مستقیم پدرت با پسردایی ات مطرح کنه(اینجوری حساب کار دست پسردایی ات میاد)

من میترسم دخالت کنم چون خواهرم روحیه اش خرابه اصلا بحرف گوش نمیده میگه طلاق مهریه ام نمیخوام فک کنید ...

اون که فقط خواهرشه من چی به حرفه یه عالمه آدم بود انقدر حرص خوردم الانم آرامش ندارم.حق باخواهرته زندگی اینجوری خیلی سخته

اتفاقا طلاق بگیره همه چیز فرق میکنه اینو منی میگم که تجربه اشو داشتم  یمدت از هم دور بمونن تو ...

میدونم طلاق بگیره شهر ما کوچیکه دیگه اصلا مورد خوبی براش نمیاد گذشته ازین خواهرم باعث اون رشد کنه ولی الان خودش به این نقطه رسیده شوهرش خیلی سر به صلاح و بچه بحرفیه متاسفانه خواهرش غزین اخلاقش داره سواستفاده میکنه 

میدونم طلاق بگیره شهر ما کوچیکه دیگه اصلا مورد خوبی براش نمیاد گذشته ازین خواهرم باعث اون رشد کنه ول ...

ریش سفید و بزرگتر جمع کنید ببرید سراغ خواهرشوهره تا پاشو از زندگی اینا بکشه بیرون تنها راهی که به ذهنم رسید اینه 

به پسره بگید الان تو زندگیت خراب شه فردا همین خواهرت میکوبه تو سرت عرضه نداشتی زن نگهداری و فلان 

تو دنیا فقط همسر آدم براش میمونه وسلام

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁