2777
2789

اقا من ۱۸ سالمه سنیم ندارم اما دوست دارم ۴ تا بچه داشته باشم

ادمی هستم ک علاقه ب درس و کار و ورزش و اجتماع و ب خودم رسیدن و تفریح و... دارم زیااااااد  از خونه موندنم بیزارم 

بعد الان میگن بخاطر ۱ بچه سرکار و باشگاه و هیچجا نمیرن خونه ان ضعف اعصاب گرفتن:/

اگ پرستار باشه برا بچه حس میکنم ادم عذاب وجدان میگیره ولی نکنیم باید قید زندگی ای ک دوست داری رو بزنی یعنی چی :///خب من ۴ تا بچه رو هم میخوام چون بزرگ میشن خیلی خوب میشه:)))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم، همسن شما بودیم از این فکرا میکردیم ولی بعدا که مادر بشی و توی شرایط بچه داری قرار بگیری میبینی حرف بقیه درسته و خیلی محدود میشی

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

الان من در وضعیت آینده شما قرار دارم با چهاتا بچه سروکله میزنم ولی خیلی خوبه از خیلی چیزا زدم ولی راضیم

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

سالای اول بله، خیلی سخته بچه داری 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

آره خب بچه تا زمانی که سنش کمه قطعا مراقبت بیشتر میخواد و باید تا حدودی بیخیال خواسته ها شد، بعد که رفت مدرسه باید با درس و ایناش سرو کله زد، اون موقع که یه زره خودش مستقل شد و وارد راهنمایی شد میشه دوباره برگشت به همون تفریحات و ایناا

چهارتا بچه؟ چه خبره عزیزممم😅

بچه داریم یه سبک زندگیه دیگه..بچه تا دو سال واقعا نمی گذاره به کاری برسی...می تونی پرستار بگیری

یعنی تو خونه هم نمیتونی به کارات برسی مثلا در حالی که حواست بهش هست ورزش کنی یا درس بخونی ؟