2777
2789
عنوان

بچه داری نمیزاره ادم ب زندگیش برسه؟:///

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 34 پست
منم برام سوال که بچه چقدر از وقت ادمو میگیره؟ مثلا وقتی بچه یکسالش هست چند یاعت وقت ازاد داری؟

با احتساب دسشویی روزی نیم تا یک ساعت اونم احتمالا دسشویی بشینی باید درو باز بذاری مراقبش باشی دسته گل اب نده😄

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو خونه هم نمیتونی به کارات برسی مثلا در حالی که حواست بهش هست ورزش کنی یا درس بخونی ؟

نه..من یه ظرف می خواستم بشورم براش شعر می خوندم آروم باشه....البته ورزش رو دوست داشت نگاهم می کرد...اما اصلا نمی گذاره کتاب بخونی

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

اگه واقعا از ته دلت به خودت علاقه داشته باشی و اهمیت بدی به نظرم مشکل خاصی پیش نمیاد 

چون اگه علاقه نباشه نمیتونی ادامه بدی 

من خودم چون برام اهمیت داره کاری رو که دوست دارم انجام بدم همیشه وقت خالی برای انجام کاری که دوست دارم پیدا میکنم و مشکلی ندارم 

😐😑 

الان من در وضعیت آینده شما قرار دارم با چهاتا بچه سروکله میزنم ولی خیلی خوبه از خیلی چیزا زدم ولی را ...

۴ تا بچه داری؟ چندسالشونه خدا نگهشون داره واست خانه داری

۴ تا بچه داری؟ چندسالشونه خدا نگهشون داره واست خانه داری

بله عزیزم ممنون سلامت باشید 

۱۴- ۱۲ -۵- ۲/۵ 😅🫣

بله خانه دار هستم

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

آره خب بچه تا زمانی که سنش کمه قطعا مراقبت بیشتر میخواد و باید تا حدودی بیخیال خواسته ها شد، بعد که ...

بیخیال منکه یک بار مادر پدرم تو درس کمکم نکردن تا امسال ک دوازدهمم معدلم همیشه بالا ۱۹ بوده اونو میدونم چیکار کنم

پرستار نمیتونه نگه داره نه؟

خب جدا از هزینه ش جدا از اینکه باید یکی همیشه وردلت باشه تو خونه رندگیت که خب یکم سخته 

ادم عذاب وجدان میگیره ی جورایی وقتی میدونی میتونی خودت از بچه ت مراقبت کنی ولی به هر دلیلی اینکارو نمیکنی 

میبینی بچه ت به ی خانوم دیگه وابستگی عاطفی پیدا کرده اینا ازار دهنده یت 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

شما بچه دارین؟  چطوری تایم خالی پیدا میکنید؟

آره تازه ۹ ماهش شده 

کارام رو الویت بندی میکنم البته کمک کردن شوهرم هم بی تاثیر نیست

مثلا من کلا صبحا زود بیدار میشم یعنی بین ساعت ۷ تا ۸ بیدار میشم بعدش چایی و صبحانه میخوریم و به بچم صبحانه میدم بعدش شوهرم میره سر کار

بعد من بچه رو میزارم توی روروئک و خودم به کارای خونه میرسم که تقریبا میشه ساعت ۱۰ صبح 

یه ساعت با بچم بازی می‌کنم بعدش می‌خوابه و من تا ۲ ساعت کارایی که دوست دارم انجام میدم 

غذا درست کردن و اینا هم یا بچه پیشمه توی روروئک یا شوهرم نگهش میداره 

😐😑