2777
2789
عنوان

مسخره و توهین میکنن بهم😔💔

183 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من رشتم انسانی و گلاس یازدهم هستم میخواستم برم تجربی ولی نشد و تصمیم دارم وقتی دیپلم انسانی گرفتم برم و برای سال ۱۴۰۵ دیپلم تجربی و ایجاد سابقه کنم حالا پارسال یکی از معلم هایی که راهنمایی معلم ریاضی من بود و میدونست میخوام برم تجربی دبیرستان هم معلم ریاضی من شد و گفت چرا نرفتی تجربی و فلان منم گفتم بهش که قضیه چیه و میخوام چیکار کنم حالا  یکی از دوستام از همه بیشتر بقیه هم یه چند نفر همش میخره میکنن حالا همین یکیش که خودش دنبال هدفش و تلاشم میکنه برگشته میگه اول آنقدر ازت بدم میومد میگفتی میخوام دندان پزشک بشم بخدا خب معلما میپرسن آدم میگه دیگه من زیاد مورو توهین تمسخر قرار میگیرم دلم گرفته یه جواب دندون شکن بگین بدم دیگه اینطوری رفتار نکنن خوشم نمیاد من خب هر کی دنبال هدف خودشه و قرار نیست که دیگران رو مسخره کنیم 🫠

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

بگو اخه گوزو سرتو بکن تو زندگی خودت 

زندگی خودمه به هیچ اهدالناسی غیر خودم مربوط نیس فوضول

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جوجه رو آخر پاییز میشمرن.مایی هم که رفتیم تجربی چی کار کردیم تا الان. نصف پشت کنکور نصف دیگه شوهر کردن یا یه رشته معمولی رفتن.  به حرفشان اهمیت نده از اون همه شاید یکیشون یه رشته خوب قبول شه

بخدا خیلی دلم گرفته  پیش معلم هم گفت من خورد شدم  

من جات بودم 

با صلابت میگفتم به شما هیچ ربطی نداره من دارم چیکار میکنم

شما که انقدر ادعا داری باغچه خودتو بیل بزن ببین چه پخی میشی سلیطه

یکم خجالتی نباش

منم مثه تو بودم

ولی بذار کنار ترستو و شجاع باش

جلو همشون وایسا

مطمئن باش میرسی به هدف قشنگت

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
جوجه رو آخر پاییز میشمرن.مایی هم که رفتیم تجربی چی کار کردیم تا الان. نصف پشت کنکور نصف دیگه شوهر کر ...

انشالله شما موفق باشین 

بخدا آدم هایی که دیگران رو مسخره میکنن و سرشون تو زندگی مردمه خدا....

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

من جات بودم  با صلابت میگفتم به شما هیچ ربطی نداره من دارم چیکار میکنم شما که انقدر ادعا داری ...

سعی میکنم از این به بعد شجاع باشم مرسی از راهنماییت خیلی ممنون قشنگم انشالله شما هم به خواستین برسید 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

انشالله شما موفق باشین  بخدا آدم هایی که دیگران رو مسخره میکنن و سرشون تو زندگی مردمه خدا....

ادمایی که سرشون تو زندگی بقیش خدا با دماغ میزنتشون زمین

خدا به زمین گرم بزنتشون