2777
2789
عنوان

سر دوراهی موندم😔

159 بازدید | 9 پست

شهرستان زندگی می‌کنیم خونه مادر شوهرم الان میخایم خونه بسازیم من میگم اینجا خونه بسازیم شوهرم میگه نه بریم داخل شهر خونه بخریم هرچی داریم بفروشیم برا به خونه مسکن مهر نمیشه نمیدونم تا حالا تو شهر زندگی نکردم نمیدونم چجوریه میخاد پیرایشگاه بزنه توروخدا بگین چیکار کنم اگه اینجا خونه بسازیم یه خونه بزرگ حیاط دار میتونیم بسازیم ولی اگه بریم شهر من از محیط مسکن مهر ها خوشم نمیاد 

ببنید دل خودتون چی میگه و خودتون چه شرایطی رو بیشتر میپسندید و باهاش راحتترید ولی اینم در نظر بگیرید شاید پیشرفت برای شما و فرزندانتون در اینده تو محیط شهری بیشتر باشه 

بازم نمیشه نظر کلی برای همه داد شاید شما تو محیط زندگیتون بهتر و بیشتر هم پیشرفت کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته میتونید خونه رو بخرید بعد اجارش بدید و با پولش خورد خورد تو شهرستان خودتون یه خونه بسازید البت ...

اخه الان خونه نداریم نمیتونیم صبر کنیم بعد اگه بخریم مسکن مهر بخریم باید زمینی که میخایم توش خونه بسازیم بفروشیم دیگه نمیتونیم برگزدیم