2777
2789
عنوان

خانوما یکی داستان زندگی الا رو بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 5778 بازدید | 154 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این داستان نویسی هم سوژه شد تو این سایت ها

کلا همه چیز سورژس تو این سایت عزیزم

صبح از یکی از دوستانیه سوالی رو خیلی خیلی محترمانه پرسیدم

برگشته جواب رو داده آخرشم نوشته ببین با کیا شدیم 80 میلیون نفر

اصلا موندم چی بگم من

ما خانوما هوای همو نداریم بعدم همیشه درحال گلایه از زندگی هامون هستیم

همیشه همدیگه رو غیبت میکنیم و به تمسخر میگیریم بعد همون بلا سرخودمون میاد و نمیدونیم از کجا داریم کتک میخوریم

کاربر سولی هستم 
کلا همه چیز سورژس تو این سایت عزیزمصبح از یکی از دوستانیه سوالی رو خیلی خیلی محترمانه پرسیدمبرگشته جواب رو داده آخرشم نوشته ببین با کیا شدیم 80 میلیون نفراصلا موندم چی بگم منما خانوما هوای همو نداریم بعدم همیشه درحال گلایه از زندگی هامون هستیمهمیشه همدیگه رو غیبت میکنیم و به تمسخر میگیریم بعد همون بلا سرخودمون میاد و نمیدونیم از کجا داریم کتک میخوریم

دقیقا...ما عید رفتیم با یه عهده شمال که اونهاهم یه عده رو اورده بودن و یک سری ها کامل غریبه بودن تو جمعمون..مردها همون ساعت باهم اشنا شدن و خوش و خندون بودن ولی خانم ها همش پشت سر هم از هم بدمیگفتن

خدایا دوست داریم
دقیقا...ما عید رفتیم با یه عهده شمال که اونهاهم یه عده رو اورده بودن و یک سری ها کامل غریبه بودن تو جمعمون..مردها همون ساعت باهم اشنا شدن و خوش و خندون بودن ولی خانم ها همش پشت سر هم از هم بدمیگفتن

من همیشه از خدا خواستم خدایا هرکس به هر دلیلی یک شخص و خم نوعش رو به باد مسخره میگیره و آبروشو بین مردم میبره همون اتفاق براش بیوفته تا بدونیم هممون توی تاریکی مثل همیم

برای اینکه بشه راه رفتن یک شخص رو انتقاد کرد باید کفش اون رو پوشید

کاربر سولی هستم