2777
2789

من الان چه غلطی کنم به کی بگم ماشینمو بیاره خودم کار دارم خدایا😭😭

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.

خودش تااونجا رفته؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میارم ولی دیگه برا خودم میشه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خب چرا ماشینت اونجاس ولی خودت اونجا نیستی؟:/

چون رانندم ماشینو برده خانومش برده دکتر اونجا بستریش کردن الان زنگ زده که گیر افتاده خودم ماشینوبیارم 

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
چون رانندم ماشینو برده خانومش برده دکتر اونجا بستریش کردن الان زنگ زده که گیر افتاده خودم ماشینوبیار ...

خو بش بگو مگه من بال دارم بیارمش همونجور که خودت بردی بیارش یعنی چی گیر افتادم://

یکی رو بفرس به جا خودت

که داند به جز ذات پروردگار،که فردا چه بازی کند روزگار🌱.