2777
2789
لینن ،کرسپو ،ابر وباد ، لینن خیلی شیک فقط چروک میشه  کرسپو شبیه ابر وباده فقط کش نمیاد ماندگا ...

ممنونم عزیزم شما خیاطید؟ 

کرپ الیزه و کرپ باربی و کریشه چطورن ؟ 

میشه برای اینکه حالم خوب شه برام صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم شما خیاطید؟  کرپ الیزه و کرپ باربی و کریشه چطورن ؟

شیک و قشنگن ،فقط یکمی پلاستیک دارن 

کرپا ک همشون عالین ایستایی خوبی دارن خیلیم خوشگل میشن تو دوخت البته بستگی به مدلت هم داره 

کریشه هم ک عمریه من چنتا واسم مامانم دوختم مرگ نداره اصلا 

فقط میگم دیگ یکمی پلاستیک دارن چروکم نمیشن 

کلا پارچه ای ک چروک نمیشه پلاستیک داره و جریان هوارو خوب منتقل نمیکنه 

کتان نخ، انواع پارچه های نخی که چنددرصدکمی پلی استردارن چروک نمیشن،لنین جنس خوبم گیرت بیادشاید،ایناایستایی دارن بدون ایستایی ان بعدحریرمات هم میتونی بگیری که بدنت توش پیدانباشه

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
شیک و قشنگن ،فقط یکمی پلاستیک دارن  کرپا ک همشون عالین ایستایی خوبی دارن خیلیم خوشگل میشن تو د ...

ممنونم عزیزم فقط کرپ ها خنک اند یا گرم؟ شرمنده هی سوال میپرسم

میشه برای اینکه حالم خوب شه برام صلوات بفرستید

خواهش میکنم 

کرپا هم خنکن مشکلی ندارن میگم فقط یکمی پلاستیک دارن عرق و نمیکشن ،ولی در کل واسه مانتوی شیک و تابستونی بهترین گزینه ان 

میتونی یه دونم لینن بگیری ،لینن برام دم دست خیلی خوبه ،هم خنکه هم پلاستیک نداره  هم عرقو میکشه 

کرپ حریرهم داریم من خودم بشخصه کرپ رو واسه بهارمناسب میدونم تابستون گرممه  نخ خارجی ام خوبه لطیفم هست

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
کرپ حریرهم داریم من خودم بشخصه کرپ رو واسه بهارمناسب میدونم تابستون گرممه  نخ خارجی ام خوبه لطی ...

دقیقا ،من خودمم نمیتونم ولی خب مشتری ها میاوردن میدوختم راضی بودن ،نخی خارجیم عالیه