2777
2789

توی ی تاپیکی خوندم بخاطر هزینش ی خانمی میگفت دارم جدا میشم و یا زن دوم و..... اعصابم خرد شد  خاستم بگم    چند سال هزینه ها تو  بیمارستانا   خیلی خیلی کم شده!  من شهرستانارو نمیدونم  ولی  برای  ای وی اف  تو تهران اگر نمیخاین خصوصی و کلینیک برید  خیلی راحت برید  حلال احمر   یا   ی سری بیمارستانا  مثل  بیمارستان  سردار سلیمانی  توی  کرج   ک دوستمم اونحا کار میکنه      و تازه تاسیس شده و میگفت ای وی توش   کلا زیر ۱ ت صورت میکیره!  خواهش میکنم بخاطر پول و شرایط و‌این داستانا خودتونو تو حسرت قرار ندید!!!!  ی سریا نیان بگن اونجا خوب نیس و‌دولتی و اخ و پیف     از هیچی بهتره از حسرت خوردن بهتره  حالا تخت  خصوصی نباشه عمومی باشه !  

نمیخام بکن عین ی  سریا ک تگر نداری  پول چرا بچع میاری و این داستانا      بمنم ربطی نداره  فقط خاستم بگم کسای ک شرایط مالیشو ندارن و میخان ای وی اف کنن و‌تهرانن    ی گوگل بزنن   برن  هم ای وی اف  هم ای یو ای    ۶ تا بیمارستان زیر نظر حلال احمر هستش ک اینکارو میکنن   بزنید میاد  میتونید برید و  انشالله ک دامنتون سبز بشه  ب امید خدااااا   

من یکی از دوستام ک بلاگره بهش گفتم عمرا بارداربشی ۳ بار با همین مدلی ک میگم  باردار شد و سفط شد ولی الان دخترش  بغلشه    دقیقارهمین مرکزای دولتیم رفت 

گفتم شاید بدرد  ی سری خانم   عزیز بخوره