توی ی تاپیکی خوندم بخاطر هزینش ی خانمی میگفت دارم جدا میشم و یا زن دوم و..... اعصابم خرد شد خاستم بگم چند سال هزینه ها تو بیمارستانا خیلی خیلی کم شده! من شهرستانارو نمیدونم ولی برای ای وی اف تو تهران اگر نمیخاین خصوصی و کلینیک برید خیلی راحت برید حلال احمر یا ی سری بیمارستانا مثل بیمارستان سردار سلیمانی توی کرج ک دوستمم اونحا کار میکنه و تازه تاسیس شده و میگفت ای وی توش کلا زیر ۱ ت صورت میکیره! خواهش میکنم بخاطر پول و شرایط واین داستانا خودتونو تو حسرت قرار ندید!!!! ی سریا نیان بگن اونجا خوب نیس ودولتی و اخ و پیف از هیچی بهتره از حسرت خوردن بهتره حالا تخت خصوصی نباشه عمومی باشه !
نمیخام بکن عین ی سریا ک تگر نداری پول چرا بچع میاری و این داستانا بمنم ربطی نداره فقط خاستم بگم کسای ک شرایط مالیشو ندارن و میخان ای وی اف کنن وتهرانن ی گوگل بزنن برن هم ای وی اف هم ای یو ای ۶ تا بیمارستان زیر نظر حلال احمر هستش ک اینکارو میکنن بزنید میاد میتونید برید و انشالله ک دامنتون سبز بشه ب امید خدااااا
من یکی از دوستام ک بلاگره بهش گفتم عمرا بارداربشی ۳ بار با همین مدلی ک میگم باردار شد و سفط شد ولی الان دخترش بغلشه دقیقارهمین مرکزای دولتیم رفت
گفتم شاید بدرد ی سری خانم عزیز بخوره