2777
2789
عنوان

به وقت مشاوره 🌱🤍

144 بازدید | 11 پست

✔️ امروز ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ (  سه شنبه )

کنکور نوبت اول:

🌈 هنر📱ریاضی و 📖 انسانی - ۲۲ روز

💊 تجربی و 👨‍🏫 زبان - ۲۳ روز

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

شما آقا هستین یا خانم؟

قبلا جنسیت رو مرد می زدین الان خانم ❗️❗️❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام شما آقا هستین یا خانم؟

سلام ؛ پیج تبلیغات هستش و مشاوره ؛ من خانم همکارم آقا

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

سلام ؛ پیج تبلیغات هستش و مشاوره ؛ من خانم همکارم آقا

این جا تبلیغات و دادن لینک ممنوعه.

کاربری (ها) قبلی رو هم به خاطر همین تعلیق کردن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

این جا تبلیغات و دادن لینک ممنوعه. کاربری (ها) قبلی رو هم به خاطر همین تعلیق کردن.

من نه تبلیغ کردم و نه لینک دادم ؛ پس نباید تعلیق بشم

من نه تبلیغ کردم و نه لینک دادم ؛ پس نباید تعلیق بشم

کلی گفتم.

تاپیک های اولی با همین کاربری تون لینک داده بودین.

کلی گفتم. تاپیک های اولی با همین کاربری تون لینک داده بودین.

الان باید تعلیق بشیم ؟

من پایه ام صفر نیست خوندم ولی خو به طور صد در صد بلدشون نیستم  و یه سری از فصل های سخت رو نخوندم از الان بیشتر تست کار کنم  میشه پرستاری قبول شد ؟ 

حداقل درصد قبولی برای پرستاری چه قدره؟

الان باید تعلیق بشیم ؟

نه چرا تعلیق ...

بالا گفتم کلی دارم میگم.

من پایه ام صفر نیست خوندم ولی خو به طور صد در صد بلدشون نیستم  و یه سری از فصل های سخت رو ...

سلام ؛ حداقل درصد لازم به طور کلی ۳۰ به بالاست