2777
2789

من باردارم ۸هفتمه،دکترم گفت من سه ماه اول مسافرت توصیه نمیکنم عید و موندیم خونه و واقعا حال خیلی بدی و تجربه کردم کلا یه وعده غذا میخوردم کل خانوادم رفتن مسافرت و هرروز زنگ میزدن چرا نمیای بیا اینجا ازت مراقبت کنیم مادرهمسرم موندن تهران و مراقبم بودن

الان عید فطر باز مادر من اصرار داره بریم شهرستان و به همه بگیم که من باردارم و من قصدم اینه تا غربالگری اولم به فامیل نگم امروز با من بحث و داد و بیداد میکنه که باید بگی بسه دیگه مگه بچت ناقصه عید فطرم میخوایم بریم مهمونی باید بیاید….😩😩تو عید خیلی بهشون نیاز داشتم ولی فقط همسرم کنارم بود و میگفت به اونا نگو مسافرتشون خراب میشه بعد به من میگفتن تو زیادی حاملگی و سخت گرفتی من تو دوهفته سه بار سرم زدم و هیچی نگفتم…اخ که چقدر دلم پره و فقط اینجا میشد حرف بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مادرت بگو دکتر گفته زیادی حرکت کنی بچه سقط میشه نباید زیاد جابه جا بشی بلکه حرف گوش کنه

گفتم بابا اصلا باهام مطب بود دکترم دوبار گفت اصلا توصیه نمیکنم امکان سقط خدایی نکرده میره بالا

به مامانت بگو داره آرامشتو بهم میزنه و خوب نیست برای بارداریت. بگو این که کی بگم باردارم هم تصمیم شخ ...

فکر میکنی نگفتم با شوخی با مهربونی امروز یه دفعه شروع کرد داد و بیداد کردن اول صبح گریم گرفت

بگو همین‌طور که من بهتون اصرار نمیکنم که حتما باید پیشم بمونید و مراقبم باشید شماهم دست از سرم بردارید و بهم گیر ندید 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دلیلت چیه ک میخای نگی مثلا

میگن تا از سلامت کامل جنین مطمئن نشدید نباید اعلام کنید

و تو سه ماه اول بارداری خطر سقط خیلی زیاده

و فامیل ما انسان های خیلی شریف و حرف دربیارین همشون تا ۵ماهگی نمیگن به کسی

فکر میکنی نگفتم با شوخی با مهربونی امروز یه دفعه شروع کرد داد و بیداد کردن اول صبح گریم گرفت

پس تنها راهش اینه که تلفنشو که جواب میدی بعد سلام علیک بگو ببخشید کار دارم دستم بنده وسط یه کاری بودم باید برم. هردفعه همین کار رو بکن