2777
2789
عنوان

بگید من چه رفتاری بکنم که انقدر دلخوری پیش نیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن تا از سلامت کامل جنین مطمئن نشدید نباید اعلام کنید و تو سه ماه اول بارداری خطر سقط خیلی زیاده ...

احتمال سقط بالاعه ن برا همه برا افرادی ک قبلا سقط داشتن سا سنشون خیلی کمه یا زیاده و اینا 

ولی خب ب مامانت بگو دوس ندارم بیام همین ک دیگه اصرار نکنه

مطمئنی داری از مادرت میگی چقدر برام عجیبه این رفتار مادر    

مادر من فقط بخاطر حرف دیگران زندگی میکنه میگه فلانی ناراحت میشه دیر بگیم فلانی با خودش میگه حتما بچشون مشکل داره فلانی میگه اگه نیاد شهرستان حتما مشکل دارن با شوهرش…

احتمال سقط بالاعه ن برا همه برا افرادی ک قبلا سقط داشتن سا سنشون خیلی کمه یا زیاده و اینا  ولی ...

دکتر من گفت من سه ماه اول واسه همه میگم ممنوع که خدایی نکرده پشیمونی بعدش نیاد

مادر من فقط بخاطر حرف دیگران زندگی میکنه میگه فلانی ناراحت میشه دیر بگیم فلانی با خودش میگه حتما بچش ...

من تا بیست هفته به کسی نگفتم نرفتم شهر اقواممون مهمونی و کسی هم ناراحت نشد بالاخره هرکسی دلایل خودشو داره بخاطر حرف بقیه نمیشه زندگی کرد

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز