2777
2789
عنوان

متخصص خون تو کرج

2898 بازدید | 15 پست

عفونت وارد خونم شده هردکتریو که فکر کنید تماس گرفتم همه نوبتا برای ۱۹ام به بعد ولی من انگار بدنم‌حس نداره حالم زیاد خوب نیس کجا برم؟بیمارستان خوب کجا پیشنهاد میدید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تهرانم هرجا متخصص خون زنگ زدم جواب ندادن، فکر نکنم باشن تا نوزدهم

یعنی هیچ کاریش‌نمیشه کرد؟من نفسمم انگار دارع تنگ میشه البته سرما هم خوردم ولی دلم طاقت نمیارع میخوام بفهمم چرا اینطوری شدم

تاپیک قبلت رو خوندم حتما ازمایش خونت رووتکرار کن چون برای بابام هم اشتباه بود گفتن عفونت تو خونش هست ...

تکرار کردم ولی دو هزارش پایین اومده بود فقط،اول ۲۱٫۸بود 

ازمایش دوم۱۹٫۸بود

حتما نمیخوات بری متخصص خون برو دکتر مطب بیرون بهت انی بیوتیک بده بری تزریق کنی .بچه ی دوستم عفونت دا ...

هیچکدوم نیستن همه تا هفته اینده تعطیلن اکثرا،بیمارستان البرز خوبه برم؟؟

هیچکدوم نیستن همه تا هفته اینده تعطیلن اکثرا،بیمارستان البرز خوبه برم؟؟

کجای کرج هستی؟سمت میانجاده اومدی اونجا هم دکترا نبودن اخه همیشه دکتراش هستن.بیمارستان هم دکترای خوبی داری ولی بدی بیمارستان اینه که سریع نامه میدن برای بستری

کجای کرج هستی؟سمت میانجاده اومدی اونجا هم دکترا نبودن اخه همیشه دکتراش هستن.بیمارستان هم دکترای خوبی ...

سمت جهانشهر،،نرفتم سر بزنم فقط تلفنی پیگیر شدم که هیچکدوم وقت نداشتن ،،منم نمیتونم بستری بشم،اصلا متخصص داره البرز ؟تا حالا نرفتم

سمت جهانشهر،،نرفتم سر بزنم فقط تلفنی پیگیر شدم که هیچکدوم وقت نداشتن ،،منم نمیتونم بستری بشم،اصلا مت ...

اره همه نوع متخصصی داره بیمارستان البرز میتونی بری تو سایت نوبت دهیش و اینترنتی با کد ملی نوبت برا خودت ثبت کنی .خودت هیچ انتی بیوتیکی نخوردی ؟اخه با خوردن انتی بیوتیک هم عفونت برطرف میشه ها.اهان فهمیدم کجا بری .یه درمانگاه شاهرخی هم هست تو نت بزن درمانگاه شاهرخی در گلشهر کامل ادرس و تلفنش میات اونجا هم متخصص های خوبی داره بهت دارو میدن همونجا هم برات تزریق میکنن .کلا مجهز هست ازمایشگاه و همه چیز داره

یعنی هیچ کاریش‌نمیشه کرد؟من نفسمم انگار دارع تنگ میشه البته سرما هم خوردم ولی دلم طاقت نمیارع میخوام ...

نمیدونم عزیزم میخوای فعلا یه دکتر عمومی برو، پلاکت خون همسرم خیلی پایین اومده واسه همین ما دنبال متخصص خونیم

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
اره همه نوع متخصصی داره بیمارستان البرز میتونی بری تو سایت نوبت دهیش و اینترنتی با کد ملی نوبت برا خ ...

درمانگاه شاهرخی بهترع؟میخواستم از دکتر قوام زاده وقت بگیرم ولی دوماه بعد نوبت میده،اخه من عمل دارم یماه دیگه میترسم جای بد برم‌رفع نشه

درمانگاه شاهرخی بهترع؟میخواستم از دکتر قوام زاده وقت بگیرم ولی دوماه بعد نوبت میده،اخه من عمل دارم ی ...

نگران نباش چیز خاصی نیست دلیل عفونت همون سرما خوردگی هست حتی با خوردن انتی بیوتیک رفع میشه .دکترای متخصص و خوبی داره .بابام زیر نظر متخصص قلبش هست