2777
2789
عنوان

شوهرم منو تو دوراهی گذشته واقعا نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید قبل برگشتن مشکلاتتو کامل حل میکردی دیگه وقتی برگشتی اون لزومی نمیبینه بازم منت کشی کنه

نزاشت بمونم که خونه پدرم اینقدر اومد دم خونشون نشست گریه زاری و التماس کرد به زور همون رو آوردم خونه

نمیذاره....و لجبازی بینتون بیشتر میشه....مرد ها به شدت انسان های بی درکی هستن در مقابل همسراشون

منم غرور دارم خب اولا واقعا کارش از یادم نمیره و ازش متنفر میشم وافعا نمیتونم باهاس حرف بزنم حتی نذاشتم دستش به دستم بخوره

نه الهی زلیل بشه شوهر داره

ببین اگه یک بار دیگه به شوهرت پیام داد آصلا با شوهرت هیچی نگو برو پیام هاش رو به شوهرش نشون بده 

بنظرم درسته شوهرت کاره اشتباهی کرده

ولی زنه هم خیلی هرزه بوده که به شوهرت پا داده مردن دیگه دست دلشون میلرزه اون زن باید جلوی خودشو می‌گرفت

ببین اگه یک بار دیگه به شوهرت پیام داد آصلا با شوهرت هیچی نگو برو پیام هاش رو به شوهرش نشون بده  ...

میخاسنم همون اول بگم به شوهرم اما نزاشت شوهرم اینقدر التماس کرد همم ترسیدم شوهرش بیاد شوهرمو بکشه و دعوا راه بندازه ،به گفته شوهرم اول دختر عموش پیام داده

بچها رو نمیخاسنم میدادم به خودش 

جدی ماشالله به این دل 

قشنگ معلومه بچه برا بعضی ها حکم اسباب بازی رو داره راه به راه دنیا میارن تا تقی به توقی میخوره هم ول میکنن میرن پی زندگی خودشون 

این طفلکی ها هم‌باید خودشون بار زندگی رو دوششون بیفته  بزرگ و مستقل شن 

جدی ماشالله به این دل  قشنگ معلومه بچه برا بعضی ها حکم اسباب بازی رو داره راه به راه دنیا میار ...

اخه من ببرم چیکارکنم از کجا خرجی بیارم بدم ، ۱۳،۱۴ ساله پاک پاک زندگی کردیم از کجا بفهمم همچنین کاری می‌کرد که بچه نیارم

اخه من ببرم چیکارکنم از کجا خرجی بیارم بدم ، ۱۳،۱۴ ساله پاک پاک زندگی کردیم از کجا بفهمم همچنین کاری ...

یه راه حل دیگه هم هست 

به جهنم که خیانت کرد چرا زندگی و بچه هاتو ول کنی بری 

به خاطر سه تا بچه فکر کنید همسر ندارید بمونید زندگی کنید این سه تا رو از اب و گل دربیارید بخدا اونها به خواست خودشون تو این زندگی نیومدن حداقل مسئولیت دنبا اوردنشون رو قبول کنید 

یه راه حل دیگه هم هست  به جهنم که خیانت کرد چرا زندگی و بچه هاتو ول کنی بری  به خاطر سه ...

خیلی سخته بخدا نمیتونم با این کارش راه بیام هر روز و شبم با گریه میگذره دست خودم نیس برای منی که اینقدر بهش اعتماد داشتم خیلی ضربه بزرگی بود

خیلی سخته بخدا نمیتونم با این کارش راه بیام هر روز و شبم با گریه میگذره دست خودم نیس برای منی که این ...

یه چیز میگم شاید اولش به نظر سخت و بد بیاد یا حتی وقتی حرفم رو میخونی ناسزا بارم کنی اینو هم میدونم 

تا ابد خیانتش یادت نمیره اما 

فکر کن نیست رفته اصلا مگه نمیخواستی طلاق بگیری فکر کن طلاق گرفتی ولی بچه هاتو ول نکن 

ببین چطور به مردی که به قول معروف با دوتا ایه اومد تو زندگیت با دوتا ایه هم میتونه از زندگیت بده انقدر اعتماد داشتی و خیانتش چطور داغونت کرده یه لحظه خودتو بزار جای بچه هات خیانت  ول کردنشون از طرف تویِ مادر چقدر چقدر آزارشون میده و خوردشون میکنه