2777
2789

بهم خیانت کرد با دختر عموش ،چت هاش رو با چشای خودم دیدم بعد قهر و دعوا کردم و میخاستم طلاق بگیرم که افتاد به پام و کلی به کلی کردن و التماس وگوه خوردن،منم با گرفتن حق طلاق برگشتم اما از وقتی اومدم همچنان باهاش قهرم و جامم جدا کردم ،اما من هیچ تلاشی برای بدست آوردن دلم نمیکنه همین منو تو دوراهی گذاشته نه میزاره طلاق بگیرم برم نه اوضاع رو درست میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید قبل برگشتن مشکلاتتو کامل حل میکردی دیگه وقتی برگشتی اون لزومی نمیبینه بازم منت کشی کنه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

حق طلاق رو بامهریه بهت داده یا مهریه رو بخشیدی؟اگه مهریه وحق طلاق داری این خودش قدم برای اشتی هستش نمیگم تو بری سمتش ولی یکم کوتاه بیاوبه زندگیت برس اکثر مردا خیانتو دارن 

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

باید ازش می خواستید چیزی به نامتون بکنه فقط حق طلاق کافی نیست

حتما حتما پیش مشاور برید خیانت اسیب زا هست وجای زخمش به این راحتیا نمی ره با گذشت زمان خودتون متوجه میشید

بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود
وقتی قهر رفته بودم اینقدر التماس و زاری می‌کرد گفتم حتما پشیمانه واقعا اما الان میبینم هیچ تلاشی نمی ...

اووو با 3 تا بجه متاسفاته بشین زندگی کن دیگه نمیتونی طلاق بگیری چطوری بزرگشون کنی بعدا..فکر کردم بجه نداری