2777
2789
عنوان

آیا شوهری هست که چشمش دنبال بقیه خانوما نباشه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 65 پست

حالا همتون بله رو گفتید 

این ناله ها هر روز شوهرم اله شوهرم بله چیه؟؟؟؟؟

به امید روزهای خوب میجنگم برای بهتر شدن زندگیم و در رفاه موندن بچه هام (۱۳ آبان ۱۴۰۴)یادگاری بمونه تاازدواج کردن بچه هام 😍البته اگه عمری باشه تا اون موقع🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حتی مردهای مذهبی هم دیدم چشم و گوششون میجنبه.😑 مذهبی در حد حج رفته و یه نماز روزه جا نمیندازن و...

🌷🌷توی تاپیکهای چله و نذر و دعا صدام کنیین🌷🌷برام دعا کن هرچه زودتر شغل خوبی پیدا کنم🌷🌷حاجتروا باشی🌷🌷

راهش یه چیزه هرکس به خدای خودش متعهد باشه، می‌تونه به همسرش هم متعهد باشه

خیلیا هم ب خدا متعهدن ولی میگن خدا گفته صیغه کنین😕

بسیاررر دیدم اینطوری 

طرف  خير بزرگ شهرمون بود کلی اسمش معروف بود چندتا صیغه داشن

الان همه میان میگن شوهر من چشم پاکه 😂😂

دقیقا😂🤣

به امید روزهای خوب میجنگم برای بهتر شدن زندگیم و در رفاه موندن بچه هام (۱۳ آبان ۱۴۰۴)یادگاری بمونه تاازدواج کردن بچه هام 😍البته اگه عمری باشه تا اون موقع🙂

خب از کجا بفهمم انسانه😑😪 بعضیاشون خیلی خوب نقش بازی میکنن😞

حواس جمع و مشاوره 

ببین من تجربم تو سایت میگه هممه اونایی شوهر بد دارن از اول میدونستن همینه طرف ولی قبول کردن 

آره گلان مردا،،  مرد نجیب هم یه جوری زنی غیر زن خودش باشه توذهنش اونطور که دوس دارد میبینه.کراش میزنه🤤😃

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
ن دیگ نمیتدنم😑😑😑 اصن نابود شدمم حس میکنم پر عيب ترین ادم دنیام😑😕 حس میکنم بازم منو رها میکنن ...

اخی چند سالته؟

شوهر من بددهنه می‌دونی خانوادشون اینجوری هست با وجوده اینکه تحصیل کرده هست همش بد دهنی می‌کنی

وا،از مردا دیو ساختی تو ذهنت؟در اکثر مواقع مردا از زنها هم پاک تر میشن.اینارو تو فضای نی نی سایت تو ...

بیشترش برمیگرده ب رابطه ی قبلیم

با شوهرم تو خیابون راه میرفتیم همه خانوما رو بم نشون میداد

میگف ببین هیکلشو فلان جاشو

😞😕😞