2777
2789
عنوان

آیا شوهری هست که چشمش دنبال بقیه خانوما نباشه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشترش برمیگرده ب رابطه ی قبلیم با شوهرم تو خیابون راه میرفتیم همه خانوما رو بم نشون میداد میگف بب ...

اوه،پس مشکل جای دیگست. 

والا من راجع ب این‌جوری رفتار کردن بعضی از مردا نظری ندارم چون ریشه در خیلی چیزا داره و الان بحثشو باز نمیکنیم 

اما درکل همه ک مثل هم نیستن،میدونم ممکنه الان اعتماد بنفستو همسر اسبقت ازت گرفته ولی اگه دوباره اعتماد بنفستو بالا ببری خودتو پیدایش کنی انشالله که برای ازدواج دومت مرد خوبی رو انتخاب خواهی کرد

من که روانی شدم 18 سالمه

اخی چقد کوچیکی😍

ای بابا 

این مردا يا خسیسن يا هول و هیزن يا بددهن یا بیکار یا وابسته ب خانواده یا بددهن یا معتاد

اصن آدم توشون نیَ😕🤣

اوه،پس مشکل جای دیگست.  والا من راجع ب این‌جوری رفتار کردن بعضی از مردا نظری ندارم چون ریشه در ...

خیلی تلاش کردم اعتماد ب نفسم برگرده نشد، 😑😑

ممنونم انشاالله 

ن دیگ نمیتدنم😑😑😑 اصن نابود شدمم حس میکنم پر عيب ترین ادم دنیام😑😕 حس میکنم بازم منو رها میکنن ...

چندسالته یه کیس خوب دارم  

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
اره بابا 

یه روحانی بهبهان محضر ازدواج دارد پارسال این موقع مرتکب قتل واسه همین کارش شد بزن گوگل مرد محضر دار بهبهان میاد بالا ببین

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

بله

شوهر من اصلا تو این فازا نیس خدایی

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

تو عید رفته بودیم خونه یکی از اقوام شوهرم ، بعد یه مهمون داشتن که میشد فامیل دور شوهرم،بعد گفتیم آقای فلانی خانمتون کو گفت من دیگه باهاش نمی‌گردم زیاد خونه گرفتم براش تو پونک اونجاست ۳ تا بچه دارن بالای ۲۰ سال! بعد بحث افتاد عکس یه زنه رو نشونمون داد گفت این ۵ ساله باهاشم 😐۳ تا کشور خارجه بردمش خونه گرفتم براش و.... بعد جالبیش اینجاست بچه هاش کاری نداشتن اونام اونجا بودن بعد دوباره چند تا ویدیو از زن نشونمون داد که تو جشن دارن می‌رقصند باهاش گفت اینا فابم هستن😐حالم داشت بعد میشد می‌گفت زن خودم هیچ کاری برام نمی‌کرد اینا از حموم که میام حوله میارن برام ناخنای پامو میگیرن فلان میکنن حالا مرده ۶۰ سالشه!!! اونا نهایت ۳۰ بودن 

دیگه پیام دادم به شوهرم بریم رفتیم

می‌گفت من زنمو اذیت نمیکنم حداقل خیانت میکنم همچی براش فراهم کردم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

24 سالمه مشکل اینه خاستگار زیاد دارم میترسم از ازدواج💔😑

خب همه تو ذاتشون همینند اونیکه میگن خوبه نقش خوب بازی میکند