2777
2789
آخه مسخره میشه دیگه خیلی کلا تعطیلن همیشه ده روز قبل عید تعطیل کردن مدارس خیلی بی خیالن بچه ها، ج ...

ی جوری میگید ده روز قبل عیدو تعطیل کردن انگاری انتظار دارین تا ۲۹ ام برن مدرسه 

یعنی چی ک مسخره میشه گاهی شک میکنم و شما خودتونم دانش اموز بودین یا نه وقتی بین التعطیلیه وسط هفته و کسی نمیره چرا بچه رو اذیت کنی؟ 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

دا چیکار کنیم باید یاد بگیرن دا

از ۱۸ اهم بفرست اذیتش نکن 

باور کن من الان اصلا محتوای  درسا رو یادم  نیست 

پسر دایی ام سومه اومد ی تقسیم گذاشت جلوم  گفت فرایندی حل کن 

من همه روشای پیشرفته تو ذهنم بود اصلا نتونستم حل کنم  

اونقدرا چیز مهمز نیست ۹ ماه رفتن مدرسه 

یک ماهم تعطیل شدن چیزی نمیشه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مسخره میشه دیگه خیلی کلا تعطیلن همیشه ده روز قبل عید تعطیل کردن مدارس خیلی بی خیالن بچه ها، ج ...

الان دیگه درس خواندن مسخره باری شده پایه اکثر بچه ها ضعیف هست یا همش تعطیل هستن یا معلم ها الکی درس میدن من یادمه نهایت دو روز قبل عید رو خودمون تعطیل میکردیم ولی پسر جاریم ۱۰ روز قبل عید نرفته دیشب هم میگفت من که فردا نمیرم یاد گرفته یه عطسه میکنه میگه من فردا نمیرم خب این میخواد چی یاد بگیره 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ی جوری میگید ده روز قبل عیدو تعطیل کردن انگاری انتظار دارین تا ۲۹ ام برن مدرسه  یعنی چی ک مسخر ...

معمولا تا 25م میرفتن قبلا

امسال تقریبا از بیستم تعطیل شد

مدرسه جای اذیت شدن نیست

مگه بچه شکنجه میشه که انقدر ناراحت شدید از حرفم؟

این بی خیالی و بی اهمیتی درس و تحصیل خودش رو نشون میده به زودی توی جامعه

بچه باید نظم و مسیولیت یاد بگیره

تا کی هر وقت عشقش بکشه هر کاری بکنه؟

حالا ما هیچکدوم هم تصمیم گیر نیستیم، نهایتا اختیار بچه های خودمون رو داریم...

معمولا تا 25م میرفتن قبلا امسال تقریبا از بیستم تعطیل شد مدرسه جای اذیت شدن نیست مگه بچه شکنجه می ...

بالاخره جهان سومی بودن از همین بیخیالیها و اهمیت ندادن به مسائل مهمی که باعث پیشرفت کشور میشه نشأت میگیره دیگه 

چطور بچه ها به‌ خودشون این اجازه رو میدن که بگن نمیرم مدرسه؟!! چطور کادر مدرسه به خودش اجازه میده به بچه ها بگه نیاید! 

میتونی تصور کنی مثلا توی بلژیک، هلند، فرانسه، ژاپن صبح یه بچه بگه من حالشو ندارم برم مدرسه؟ ولی اینجا ماشالا مامان باباها الگوهای بینظیر پیچوندن مدرسه هستن و بالطبع بچه ها هم دنباله رو اونها و درنهایت شاهد چنین سطح فرهنگ و سوادی در جامعه هستیم