2821
2789
عنوان

نظرتون راجب دوستم چیه؟؟؟

83 بازدید | 7 پست

بچه ها من یه دوستی دارم چندسال همکلاسم بود هنوزم رابطه خوبی با هم داریم ولی یچیزی همیشه باعث میشه ازش خوشم نیاد یکی خسیس بودنشه یکی هم اینکه هروقت میرم خونشون اصلا درست پذیرایی نمیکنه چه خودش چه بقیه اعضای خانوادش با اینکه با اصرار خودشون میرم 

مثلا چند وقت پیش یه قابلمه متوسط آش محلی بردم براش خونه مامانش

(مهمون داشتن شوهرش و دختر عمه و بچه هاش و خواهراش بودن و چندتای دیگه)

اما یه چای نذاشتن پیشم رفتم تو اشپزخونه پیششون دختر عمه ش اصرار کرد چای بخور چای بخور منم لب نزدم چون خودشون هیچ 

تعجب میکنم خیلی هم پولدارن

یبارم چندسال پیش رفتم خونشون همه شون با هم رفتن آشپزخونه قرمه سبزی خوردن منو تنها گذاشتن تو سالن پذیرایی بعد دوستم اومد گفت میخوری بیارم برات😑😑😑😑

اینم بگم دیدم با خیلیا اینجورن

وااای درد منم همینه 

من ادمیم که دوس دارم خرج کنم بخرم و نمیدونم اصن بخیل نباشم ولی دوتا از صمیمی ترین دوستام رفتارای خساست گونه دارن و وقتی میرم باهاشون بیرون کوفتم میشه هیچی نمیخرن کاری نمیکنن یکیشون که باش قطع ارتباط کردم پیام میده جوابشو نمیدم 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای درد منم همینه  من ادمیم که دوس دارم خرج کنم بخرم و نمیدونم اصن بخیل نباشم ولی دوتا از صم ...

خیلی سخته تحمل همچین آدمایی من زمان برد تا شناختمشون 

اصلا فکرشو نمیکردم اینجور باشن

فکر کن شیرینی گذاشته جلوش نمیگه بخور

با اینکه من رژیم قند داشتم

نمیدونم چرا کار خودشونو عیب نمیدونن یا مادرشون یادشون نداده

یکی از دوستای منم همین بود  ذاتشون همینه خسیس  بهترین کار فاصلس و کات کردن  وگرن خ ...

دقیقا

حالب اینجاس فقط بخاطر ثروتشون خواستگار داشتن با اینکه خیلیا میدونستن همچین ویژه گی رو دارن

خیلی سخته تحمل همچین آدمایی من زمان برد تا شناختمشون  اصلا فکرشو نمیکردم اینجور باشن فکر کن ش ...

نه من زود میشناسم چون ادم ریز بینیم 

مثلا ما اکیپیم یه چیزی میخریم 4 تا میخریم به تعداد یا تقسیم میکنیم ولی یکیشون فق میخره واسه خودش یا اصن تعارف نمیکنه چیزیم بش تعارف کنی زرتی ورمیداره فق منم که به این رفتاراش توجه میکنم 

فقط کم کردن ارتباط جوابه 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

نه من زود میشناسم چون ادم ریز بینیم  مثلا ما اکیپیم یه چیزی میخریم 4 تا میخریم به تعداد یا تقس ...

چقد خوب که شناختت راحته

اینجور آدما خسیسن بینهایت

ازشون بدم میاد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز