2777
2789

اخی کی عمل کردی

من ۲۵ اسفند

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دقیقا ۲۵ اسفند تو چجوزی خمیازه میکشی؟ غذا چیا میخوری

دیگه الان همه چی می خورم البته اروم و با احتیاط غیر مثلا کباب و تخمه،بادام 

موقع خمیازه دستمو میگیرم رو گونه ام کنار بینیم

بینیم خیلی ورم داره افتضاح افتضاح

مبارکت باشه❤

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
برای تو هم مبارک باشه عزیزم برای من با چسب عالیه بدون چسب افتضاح

منم منم😅😅.بدون چسب یه طرفش انقدر باد داره فکر می کردم کج عمل کرده رفتم پیشش بهم ثابت کرد ورمه.اینم شانس منه یه طرفه ورم کردم😃😃

منم منم😅😅.بدون چسب یه طرفش انقدر باد داره فکر می کردم کج عمل کرده رفتم پیشش بهم ثابت کرد ورمه.اینم ...

برای منم دقیقا یه ورش ورمش جوریه که بدون چسب انگار کجه تپلم هست

برای منم دقیقا یه ورش ورمش جوریه که بدون چسب انگار کجه تپلم هست

اخی عزیزم امیدوارم زودتر ورمش بخوابه

من مریضای دکترم میان پیشش همه با من عمل کردن مثلا با فاصله دو روز،سه روز دماغا خوشگل قلمی فقط من ورم دارم نمی دونم چرا تازه اونم یه وری😆😆

هر سه روز میریم برامون چسب می زنه خودش میزنه خیلی دکتر خوش اخلاق و متعهدی هست خیلیم تو کارش وارده 

بعد تازه داره یه ماه میشه هنوز زیر چشمام مثل پاندا کبوده بخدا اگه برای یکیشون کبود باشه حتی یه ذره

پیش کدوم دکتر عمل کردی منم خود دکتر چسب میزنه

من قزوین عمل کردم دکتر احمد ابراهیمی،البته قزوینم زندگی می کنم

ممنونم گلم،ورمت بهتر شد؟؟

یه بنده خدایی به من گفت سنکجبین بخورم خیلی بهتر شده ورمم

ممنونم گلم،ورمت بهتر شد؟؟ یه بنده خدایی به من گفت سنکجبین بخورم خیلی بهتر شده ورمم

ورم صورتت یا بینیت؟ اخه سکنجبین سرکه داره منم شنیدم ترشی ورم میاره ترشیم که سرکه داره اگه برای ورم خود بینی خوبه بگو برم الان سر بکشم 

ممنونم گلم،ورمت بهتر شد؟؟ یه بنده خدایی به من گفت سنکجبین بخورم خیلی بهتر شده ورمم

ورم بینیم خیل کمتر شده  ولی باز مثل بقیه یه دست نیس یه وری باد داره صورتم که اصلا ورم نداره