2777
2789
عنوان

دکترای ایران خیلی روشون زیاد شده کسی هم جوابگوی این وضع نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 11621 بازدید | 403 پست
کجا بوده که اینقدر وقیح و پست بودن که برای نشون دادن جواب آزمایش گفتن برو اول ویزیت پرداخت کن !؟؟؟&n ...

منشی متخصص زنان یه برگه نشون داد که قانونه.خودش برگه رو ازم گرفت رفت پیش پزشکم.گفت اگه دکتر گفت بیایی داخل باید دوباره ویزیت بدی.دکتر منو خواست،کامل پاسخگو بود،ویزیتم گفت نمی‌خواد و منشیی که یه سطل آب یخ ریخته شد روش😏

حالا قانون بود یا نبود،باید می‌گرفت یا نباید نمی‌دونم.ولی وقتی منشی بیشتر از پزشک جوش میزنه🤣

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاپیک رفته تو پربازدید گیر چه بچه دبستانی هایی شدم دم به دقیقه رو من ریبلای میزنن  😵

بابا خواهر من برادرمن ما تو بهشت زندگی میکنیم  گرفتید که چی میگم تا حالا درد هیچی رو نکشیدیم 🤭

پوست کلفت شدن ملت عزیزمون نرسیدن به یه مریض براشون عادی شده😂😂

ای ول دمتون گرم 👏👏👏👏

دفاع کنید قربونتون برم ما که همیشه تو هر شرایطی حامی بودیم اینم روش 

مثل اینکه من یادم رفت یه شعار داریم که میگه جانم فدای خاکم بذار فدا شیم چه اشکالی داره 😐

💔

سهمیه کنکور رو زیاد کنن.  بزارن از هر قشری پزشک بشن.  اکثر این پزشکا از قشر مرفه هستن.  همشون نه ولی بعضی هاشون اصلا مریض براشون مهم نیست.  و اکثرا هم از دادن مالیات فراری.  چرا من  کارمند یا کارگر باید مالیات بدم ولی اینا نه.  

رشوه و زیر میزی منشی ها رو نگفتی..

خودم چند مورد دیدم طرف ب اسم عیدی و شیرینی و هدیه ب منشی ی چیزایی داده آخر همه اومده اول همه رفته تو اتاق دکتر.

و منی ک نه ماهه باردارم بعد چهارساعت نشستن و منتظر شدن با دل درد و کمر درد و...بیخیال دکتر شدم و برگشتم خونه...خدا از همچین کسانی نگذره

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
منشی متخصص زنان یه برگه نشون داد که قانونه.خودش برگه رو ازم گرفت رفت پیش پزشکم.گفت اگه دکتر گفت بیای ...

واقعاً ، البته بنده خدا احتمالاً واقف نبوده به وظایف و قانون ؛ 

کاری به این چیزا ندارمولی سواد پزشکای ابرانی صد برابر بهتر از خارجه اونجا از دردم بمیری کسی بهت رسید ...

میدونم دیره برای رپلای کردن ولی کاملا حرفاتون دروغه دکترای اونجا مراقبت بیشتری دارن برای همینکه قیمتا یکم بالاعه تازه اونجا سهمیه ایی ندارن و باید کلی زحمت بکشن تو ایران چه شهر کوچیک چه بزرگ هرچی پزشک دیدم بی سواد بود و بخاطر احمق بودنشون یکی از عزیزامو از دست دادم چون اصلا مراقبت نمیکردن و حواسشون نبود با اینکه فقط یه بچه ۸ ساله بود براشون مهم نبود چه اتفاقی براش میفته همینجوری یه گوهی میخوردن تا زیاد کار نکنن دو بار دیگم سر بقیه اطرافیام همین اتفاق افتاد هر سه تای اینا تشنج کرده بودن و اولش بیهوششون میکردن میفرستادنشون کما بعد هر سه تاشون توی کما میمردن درحالی که قبلش اشک میریختن از درد

میدونم دیره برای رپلای کردن ولی کاملا حرفاتون دروغه دکترای اونجا مراقبت بیشتری دارن برای همینکه قیمت ...

بله عزیزم طبیعتا همه جا پزشک های بدی وجود داره دقیقا به خاطر بحث همون سهمیه ای ک میگی 

ولی مثلا بخوای با کانادا یا امریکا مقایسه کنی واقعا بیمار اذیت میشه مثلا مجبوری به خاطر ی چیز بسیار ساده چند وقت تو نوبت باشی تا بری دکتر و اونجا کلا مخالف دادن داروئن و کمترین دارو رو به بیمار میدن به خاطر همین روند درمان بیماری خیلی طول میکشه 

بلاگر های اونجا با اینکه کلی تو پیشرفت و امکاناتن ولی خب به خاطر این موضوع مینالن و اکثرا برای درمان یا عمل میان ایران 

مثلا یکی به خاطر لقاح اشتباه تو بدنش سقط کرده بود ولی بهش نوبت نمیدادن یا میگفتن باید خیلی بررسی بشه در صورتی ک تو ایران بود همون شب میرفت بیمارستان کارش درست میشد میرفت خونه

نه اینکه بنده خدا انقدر منتظر بمونه و پزشک های ایران بهش گفته بودن بیا کارتو حل کنیم

ن اینکه دو سه هفته تو خونه از درد بمونه به خاطر احتیاط داروی خاصی هم بهش ندن

و منظورم اینه غیر از این پزشک های باسواد تو ایران زیاد داریم  

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!