2777
2789

تو خارج پزشک نیروی خدماتی محسوب میشه چون داره خدمات سلامت ارائه میده

اونوقت اینجا دکترا فکر میکنن چه پخی ان

قبل از عمل اونقدر امضا میگیرن که هر اشتباهی بکنن تهش نتونی پیگیری و شکایت کنی

وقتی که متخصص باید بذاره حداقل ۲۰ دقیقه س بعد یه سریا چندتا چندتا مریض میفرستن تو یا دو دیقیه ای می‌فرستنت بری

حاضر نیستن پول مالیات دستگاه کارتخوان رو بدن باید پول نقد ببری!

هربار که بری تو اتاقشون حتما باید پول ویزیته قیمت خون باباشونو بدی حتی اگه بخوای یه برگه آزمایش نشون بدی بگی لامصب نگاه کن فقط بگو مثبته یا منفی

اول باید پول بدی ببینیشون !

اونم نه طبق تعرفه وزارت ...طبق تعرفه خودشون دیگه شده خر تو خر یکی سیصد میگیره یکی چهارصد میگیره

میگن با هیچ بیمه ای قرار داد نداریم ما دادیم پول بیمه میدیم که بریم دکتر بگه بیمه قبول نمیکنم؟ فاکتور هم نمینویسم مگه بیکارم وقتم گرفته شه برا هر مریض بنویسم!!

تعرفه حق ویزیت رو سرچ کنین فوق تخصص ۱۷۰ هزار تومن باید بگیره

حالم از همشون بهم میخوره تف تو اون سوگند الکی ای که خوردن واقعا

...

ایران کدوم موردش درست و به جاست

کاش سواد داشتن حداقل

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم با یه غیبت و تهمت به هزاران هزار پزشک یجا کار خودتو ساختیا !همه که مثل هم نیستن عزیزم بینشون ادم های متعهد و ادم حسابی هم کم نیست

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

باز خوبه تو ایران دسترسی به پزشک متخصص راحته خارج از ایران ماه‌ها طول میکشه برای رفتن و هزینه های بیمه هم وحشتناکه ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کاری به این چیزا ندارم

ولی سواد پزشکای ابرانی صد برابر بهتر از خارجه 

اونجا از دردم بمیری کسی بهت رسیدگی نمی کنه فقط میگن اب جوش عسل بخور

باید ماه ها تو صف نوبت باشی و هر جا ک بیمت میگه بری دکتر!

این چیزارم ببینید 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
ایران کدوم موردش درست و به جاست کاش سواد داشتن حداقل

دیکه خودمون هم نباید به خودمون رحم کنیم؟ چرا وجدان ندارن این دکترا ،خب حقوق کارمند و کارگر بالا نرفته چرا باید درآمد اینا نجومی بالا بره که بزنن تو کار ساخت و ساز همشون؟

...

کاری به این چیزا ندارم ولی سواد پزشکای ابرانی صد برابر بهتر از خارجه  اونجا از دردم بمیری کسی ...

این چرندیات رو کی بهت گفته؟؟ ایران فقط دکترای عمل پلاستیکیش ارزونه که پرن استارا میان اینجا باسنشون گنده کنن 

تو خارج واسه یه گربه هم مسوولیت پذیرن چه برسه انسان

...

گلم با یه غیبت و تهمت به هزاران هزار پزشک یجا کار خودتو ساختیا !همه که مثل هم نیستن عزیزم بینشون ادم ...

تو یه دکتر معرفی کن بدون ویزیت کارتو انجام داد 

بخدا مریض نمیدونه به کدوم دردش بناله از بی پولی یا از مرضی که دچارش شده💔

💔

دیکه خودمون هم نباید به خودمون رحم کنیم؟ چرا وجدان ندارن این دکترا ،خب حقوق کارمند و کارگر بالا نرفت ...

اینجا بخدا چنماه پیش یه دختر بیس ساله رو‌سرزایمان باحماقت یه دکتر کشتن 

بچشم اکسیژن بهش نرسید مرد

دکتره سرش بالاس ، انگار ن انگار یه زندگی رو  به اتیش کشوند

خدالعنتشون کته بی وجدانا

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍