ببخشید من اصلا منظور بدی ندارما .ولی خود خدا گفته من سه راهنما برای انسان فرستادم . ک یکیش قران و یکی عقلش .یکی ائمه
کلام ائمه و قران و کتاب های ائمه و بیاناتشون قبول چون گفته ی خداست
ولی چرا باید ادم حرف ی عده رو قبول داشته باشه ک سر خیلی مسائل با خودشونم اتفاق نظر ندارن و ببخشید حتی خیلی چیزا هم تحریف کردن خودشونم نمیدونن چی ب چیه و هر سری چیزهای جدید میسازن ب مردم تحویل میدن
من میدونم اخرتی وجود داره . میدونم خدایی وجود داره . میدونم نمازی وجود داره و روزه و فطریه و .... وجود داره ، حالا ی سوال این مجتهدی ک شما میگی مگ زمان ائمه وجوداداشته یا خدا و پیغمبر شخصن ب اینا گفتن چطور این کار رو کن یا شیوه فلان عمل ب این طریقه خب این دوحالت بیشتر نداره یا باید از قران و گفتار ائمه متوجه شده باشن ... یا نعوذبالله بهشون وحی شده باشه و خدا مستقیمم بهشون گفته باشه حالت سومیم هم داره ک اونم اینه از خودشون در بیارن خودتون هم میدونید بیشتر دعا ها و نمازها و نذرها و ختومات نقل شده از زبان کسی دیگ .. . خیلی جاهام تو خیلی از فتوا ها سلیقه شخصی دخالت داده شده
میگن چهله بگیر.........چون گفتن حضرت یونس ۴۰ روز تو شکم ماهی بوده .. وذکر گفته خب قضیه چهله گرفتن حل شد اما این رقم و اعداد ک براش میارن از کجا اومده مثلا ۱۲۴۰۰۰ تا صلوات
خب ۱۲۴۰۰۰تا پیامبر داشتیم درسته حالا از کجا این رسم شد ک مشکل داری باید ب تعداد ۱۲۴۰۰۰تا صلوات بفرستیم
خب این تمام این مسائل ب کنار ... این اطلاعات مجتهد باید از ی جا در بیاد دیگ ... چطور انها میدانند و ما نمیدونیم
اگر ن قران گفته ن ائمه از کجا میدونن ؟ بگید درسش رو خوندن . خب این درس باز باید منبعی داشته باشه ... منبعش از این سه تا ک خدا گفته نباید خارج باشه ... کتاب الهی و گفته پیامبرا ک کتاب هایی داشتن برا خودشون .
اگر بگید نه اینها فقط علمش رو دارن . ... خدا پس چرا گفته من کتابی فرستادم برای هدایت شما
اینا فقط تفسیر کردن از کجا معلوم تحریفی تو تفسیر نباشه
اگ بگی امکان نداره تحریف وجود نداره .. اگ تحریف وجود نداشت این همه شریعت وجود نداشت
ببخشیدا . شما اعتقادات خودت داری تا فردا صبحم بگیم ب اتفاق نظر نمیرسیم ..
بازم شرمنده .
شاید من اعتقاداتم ضعیفه ک نمیتونم جز خدا و کتاب های اسمانی ب چیز دیگ ایمان بیارم شرمنده .
منظور قران هم راهنما پیامبر و ائمه بودن .