2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ممکنه توضیح بدین من چیزی نمیدونم راجبش

یه استغفاره از حضرت علی سرچ کنید میاد،میگن اگه دعاهات مستجاب نمیشه ممکنه بخاطر گناهانت باشه و این استغفار باعث میشه از گناهانی که ازشون بی‌خبری یا تو ذهنت نیستن هم توبه کنی

من خوشم اومد از متنش فارسیشم خوندم دیشب امروز خیلی حالم بهتره چند شب بخونم ببینم چجوری میشه 

هیچی نمیشه . یک ماه  و نیم خوندم . 

میگن یک سال باید مداومت کنی 

من هم اینو خوندم هم استغفار امام صادق 

نمی‌دونم ولی متنشو که میخوندم دیشب خیلی قشنگ بود کلا درباره استغفار از درگاه خداست سرچ کن کعنیشو بخو ...

میدونم..

ولی دعاهای معتبر تووی مفاتیح اومده

کتابهای دیگه باید بررسی سندی بشه،،شاید زبان حال فلان عالم بوده،،بعدا کم کم به اسم امام معصوم سند زدن!!!!

زنگ بزن از دفتر مرجعت بپرس و با اطمینان دعا بخون

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
میدونم.. ولی دعاهای معتبر تووی مفاتیح اومده کتابهای دیگه باید بررسی سندی بشه،،شاید زبان حال فلان ع ...

شما واقعا مرجع تقلید دارید .

میدونم الان میگید  بر هر مسلمانی واجب مرجع داشته باشه . ولی من هیچ کدومشون رو قبول ندارم ب عنوان مرجع .

حرف هیچ کدوم هم سندیت نداره 

مرجع من قران منه . 

شما واقعا مرجع تقلید دارید .  میدونم الان میگید  بر هر مسلمانی واجب مرجع داشته باشه . ولی ...

خب،تووی قرآن گفته فاسئلوا اهل الذکر ان کنتم لا تعلمون..یعنی اگه چیزی رو نمیدونید از اهل تحقیق سوال کنید(مثل علماء و مراجع)،،مثلا تعداد رکعات نماز تووی قرآن نیومده،تا ندونی به چه شکل هست،چطور میخوای بر طبق قرآن عمل کنی و نماز بخونی،مگه اینکه خودت مجتهد باشی یا از مجتهد که۷۰سال درس دین خونده سوال کنی !!!!

خب،تووی قرآن گفته فاسئلوا اهل الذکر ان کنتم لا تعلمون..یعنی اگه چیزی رو نمیدونید از اهل تحقیق سوال ک ...

توی قران نیومده  اما تو کتاب های دینی دیگ اومده ک .نمیدونم والله . اصلا قبولشون ندارم . البته نظر شخصیه .

دین رو سخت نباید گرفت . باید ب خدا و بزرگیش اعتقاد داشته باشی  ی استاد دینی داشتم میگفت تو غسل کن  مهم نی با ی سطل باشه یا با ی لیوان اب . تو نماز بخون مهم نی نسته یا ایستاده .

تو قران بخون مهم نی نشسته یا دراز کشیده ... مهم اینه  تو ب یاد خدا باشی و نیتت رضای خدا باشه 

توی قران نیومده  اما تو کتاب های دینی دیگ اومده ک .نمیدونم والله . اصلا قبولشون ندارم . البته ن ...

اول گفتی فقط قرآن،حالا کتابهای دیگه و حرف معلم دینی هم اضافه کردی!!!

خدا تووی قرآن گفته،اگه چیزی رو بهش علم و یقین ندارید،ازتون قبول نمیکنم،،اتقولون ما لایعلمون،،ان الظن لایغنی من الحق شیئا،،ظن و گمان انسان رو به حقیقت و یقین نمیرسونه..

بیشتر آیات قرآن وعده عذاب به کسانی داده که از دستورات خدا سرپیچی کردن،،تا یقین نکردی فلان عمل دستور از طرف خدا هست یا نه،حق نداری دلبخواهی و به صرف ظن و گمان به خدا نسبت بدی و عمل کنی،چون ازت نمیپذیره..

هیچ جای قرآن نگفته نماز رو نشسته بخونی،یا ایستاده

هیچ جای قرآن نگفته غسل رو چه جوری و با چه مقدار آب انجام بدی،،اگه دلبخواهی نشسته نماز بخونی،یا دلبخواهی هرجور و با هر مقدار آب که خواستی غسل کنی،،در واقع به دستور خودت عمل کردی،نه دستور خدا ،پس نباید هم طلبی از خدا داشته باشی،چون دستورش رو عمل نکردی..

(قصدم ناراحتیت نیست،فقط خواستم بگم تا یقین به دستورات خدا نکردی،به صرف حرف فلان معلم و فلان سایت و فلان کتاب دینی،اعتماد نکن،،حیف وقت و انرژی هست که یه عمر اشتباهی به جای نزدیکی به خدا ازش دور بشیم🌺🌿🙏

اول گفتی فقط قرآن،حالا کتابهای دیگه و حرف معلم دینی هم اضافه کردی!!! خدا تووی قرآن گفته،اگه چیزی رو ...

ببخشید من اصلا منظور بدی ندارما .ولی  خود خدا گفته من سه راهنما برای انسان فرستادم  . ک یکیش قران و یکی عقلش .یکی ائمه 

کلام ائمه و قران و کتاب های ائمه و بیاناتشون قبول  چون گفته ی خداست 

ولی چرا باید ادم حرف  ی عده رو قبول داشته باشه  ک سر خیلی مسائل با خودشونم اتفاق نظر ندارن و ببخشید حتی خیلی چیزا هم تحریف کردن  خودشونم نمیدونن  چی ب چیه و هر سری چیزهای جدید میسازن ب مردم تحویل میدن

من میدونم اخرتی وجود داره . میدونم خدایی وجود داره . میدونم نمازی وجود داره و روزه و فطریه و .... وجود داره ، حالا ی سوال  این  مجتهدی ک شما میگی مگ زمان ائمه وجوداداشته یا خدا و پیغمبر شخصن ب اینا گفتن چطور این کار رو کن یا شیوه فلان عمل  ب این طریقه  خب این دوحالت بیشتر نداره یا باید از قران و  گفتار ائمه متوجه شده باشن ... یا نعوذبالله بهشون وحی شده باشه و خدا مستقیمم بهشون گفته باشه  حالت سومیم هم داره ک اونم اینه از خودشون در بیارن  خودتون هم میدونید بیشتر  دعا ها و نمازها و نذرها و ختومات   نقل شده  از زبان کسی دیگ .. . خیلی جاهام تو خیلی از فتوا ها سلیقه شخصی دخالت داده شده 

میگن چهله بگیر.........چون گفتن حضرت یونس ۴۰ روز تو شکم ماهی بوده .. وذکر گفته خب قضیه چهله گرفتن حل شد اما این رقم و اعداد ک براش میارن از کجا اومده  مثلا ۱۲۴۰۰۰ تا صلوات 

خب ۱۲۴۰۰۰تا پیامبر داشتیم  درسته حالا از کجا این رسم شد ک مشکل داری باید ب تعداد ۱۲۴۰۰۰تا صلوات بفرستیم 

خب این  تمام این مسائل ب کنار ... این اطلاعات مجتهد باید از ی جا در بیاد دیگ ... چطور انها میدانند و ما نمیدونیم  

اگر ن قران گفته ن ائمه  از کجا میدونن ‌؟  بگید درسش رو خوندن . خب این درس باز باید منبعی داشته باشه ... منبعش از این سه تا ک خدا گفته نباید خارج باشه ... کتاب الهی  و گفته پیامبرا ک کتاب هایی داشتن برا خودشون  .

اگر بگید نه اینها فقط علمش رو دارن .  ... خدا پس چرا گفته من کتابی فرستادم برای هدایت شما 

اینا فقط  تفسیر کردن از کجا معلوم تحریفی تو تفسیر نباشه 

اگ بگی امکان نداره تحریف وجود نداره .. اگ تحریف وجود نداشت این همه شریعت وجود نداشت  

ببخشیدا . شما اعتقادات خودت داری  تا فردا صبحم بگیم ب اتفاق نظر نمیرسیم  .. 

بازم شرمنده . 

شاید من اعتقاداتم ضعیفه ک نمیتونم  جز خدا و کتاب های اسمانی ب چیز دیگ ایمان بیارم شرمنده . 

منظور قران هم راهنما پیامبر و ائمه بودن  .