2777
2789
عنوان

بچه ها اگه با پسری که در ارتباطید

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 169 پست
و اگر حس خوبی بهش نمی گیرید احتمال داره تا آخرش هم همین باشه 

ازش خوشم میاد. ولی با رفتاراش داره کاری میکنه که در حد پرکردن اوقات فراغتم ببینمش و مثلا پیشنهاد خوب اگه داشتم قبول کنم. درواقع با اینکه آدم وفاداری ام داره این ویژگی منو نسبت به خودش از بین میبره. کما اینکه از بین برده و من الانم حاضرم همزمان با کسی دیگه باشم. چون تو چشمم خودشو کوچیک کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش فکر کردم داره به شوخی میگه اینارو تا اینکه دوتا چیزو فهمیدم  یکی اینکه شما لحاظ‌کردید که ...

من ده سال کوچیکترم و ۲۵ سالمه. نه خبر ندارم قبلیا چطوری بودن ولی فکر میکنم هم سن بودن اکثرا. 

عزیزم من با اصراری که داشت قبول کردم آشنا بشیم الانم تایم زیادی نیس نزدیک به دو هفته س. خب باید آشنا ...

حتما برو مضرات الکل رو بخون خیلی رو ذهن تفکر تاثیر می‌ذاره

یکیش هم همین بی غیرتی و بی ... هست که الکلی ها دچارش میشن خواهر و مادر نمیشناسه

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
به هیچ عنوان اهل دوره شناخت و این حرفا نیس.  بیشتر از نیم ساعت کسی حرف بزنه دیگه بعدشو گوش نمی ...

به نظر من به روش حل مساله با این مساله برید جلو، ببینید  به چه نتیجه ای می تونید برسید 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

حتما برو مضرات الکل رو بخون خیلی رو ذهن تفکر تاثیر می‌ذاره یکیش هم همین بی غیرتی و بی ... هست که ال ...

عزیزم همه میخورن ۹۰٪. واقعا مجبور میشه آدم کنار بیاد چون من که ندیدم پسری نخوره حتی دوستامم دخترن میخورن

به نظر من به روش حل مساله با این مساله برید جلو، ببینید  به چه نتیجه ای می تونید برسید

یعنی مطرح کنم هر مشکلو ؟‌

میترسم خودشو پنهان کنه میگم یکم فضا بدم راحت نظراتشو بگه ببینم چی از توش درمیاد

حساس و سخت گیر و جدی ام. مدل شخصیتمون با هم فرق داره. جالبه که اونم همیشه ناراحته که چرا تو جدی میگی ...

تاپیک قبل خوندم. 

هر کسی کم یا زیاد یه اختلال و یا یه معایبی داره. همین صفت  حساس و جدی بودن خود شما هم پوئن مثبت محسوب نمیشه تو زندگی مشترک.شما اگه با یه آدم مثل مدل خودتون، حساس و جدی ازدواج کنید کار خیلی سخت می شه. بلاخره باید یکی تون بیخیال تر از اون یکی باشه تا اصطکاک کمتری پیش بیاد.

کلا سعی کنید کمی آسونتر بگیرید و ریلکس تر باشید تا کمتر اذیت بشید.

ضمن اینکه هر بار که حساس بشید رفتارها و گفتارهایی می بینید و می شنوید که براتون خوشایند نیست.

اما اگه ریلکس تر باشید کمتر از این رفتارها می بینید.

اگه بتونید کمی تغییر کنید تغییرات خیلی خوبی در اطراف و اطرافیانت خواهی دید.

عزیزم همه میخورن ۹۰٪. واقعا مجبور میشه آدم کنار بیاد چون من که ندیدم پسری نخوره حتی دوستامم دخترن می ...

دائم الخمر بودن سیزده روز پشت هم خوردن خیلی فرق میکنه تا تفریحی 

البته شاید پسند شما هست موردی نیست ولی میتونی بری مطالعه کنی و ببینی این افراد تو زندگیشون چجورن 

من چون خودم با این مسئله نمیسازم و اطرافم فقط یه نفر ک اونم حد بی غیرتی رو رد کرده میخوره برای من پسندیده نیست

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
تاپیک قبل خوندم.  هر کسی کم یا زیاد یه اختلال و یا یه معایبی داره. همین صفت  حساس و جدی ب ...

اصلا یکی از دلایل اینکه باهاش ادامه دادم این بود که دوتامون به تعادل برسیم اون یکم جدی بشه من یکم بیخیال. الان عین دو قطب مخالفیم. 

میدونم خودمم مشکل دارم جدی بودن وسواسی بودن و دقیق شدن تو همه چی خیلی بده. 

شما باشید میذارید پای شوخی و رد میشید ؟ حتی دعوا و تذکری هم نمیدید ؟

یعنی مطرح کنم هر مشکلو ؟‌ میترسم خودشو پنهان کنه میگم یکم فضا بدم راحت نظراتشو بگه ببینم چی از توش ...

منظورم از روش حل مساله این هست که راه حل هاتون بنویسید و بعد سود و زیان هر راه حلی هم بنویسید ببینید سود کدوم راه حل بیشتر و زیان کدومش کم تر هست 

اون راه حلی که سود بیشتر و زیان کم تر داره، راه حل بهتری هست اما نمیشه گفت صرفا راه حل خوبی هست 

فقط راه حل بهتری هست 

دائم الخمر بودن سیزده روز پشت هم خوردن خیلی فرق میکنه تا تفریحی  البته شاید پسند شما هست موردی ...

من تو خانواده نزدیکم نداشتم. خودمونم نمیخوریم که ببینم ولی مدتی که باهاش بودم مست بوده حرف زده زنگ زده واقعا دیکه خسته کننده شده برام چون نه میشه حرف جدی زد نه حرف منطقی میزنن. مسخره بازی و لوده بازی. 

کلا عیدا که فامیلشون جمع میخورن زیاد بقیه روزا نه

عزیزم ؟؟واقن فکر می‌کنی شوخی می‌کنه ؟؟ 

واضحه شخصیت پسره 

به نظرم بلوغ یه رابطه سالم رو نداره

حتی اگه منظوری نداشته باشه ، معلومه عقلش بچس

به نظرم وقتت رو تلف نکن حتی برا سرگرمی آدمای بهتری هست .

و این که راجب الکل ، اصلا اینطوری که میگی نیس ، من آدمای اطرافم چه مذهبی چه غیرمذهبی ، اهل الکل نیستن 

آدم سالم باید الکل مصرف نکنه یا خیلی خیلی کم 

ممنونم. شما با نظرات ساحل جنوبی موافقید لایکش میکنید ؟

خواهش می کنم بزرگوار 

با برخی نظرات ایشون بله 

اما در مورد نظر ایشون در مورد شما نه 

بنده معمولا سعی می کنم کسی رو زود قضاوت نکنم و یک طرفه به قاضی نرم