2777
2789
عنوان

بچه ها اگه با پسری که در ارتباطید

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 169 پست
عزیزم همه میخورن ۹۰٪. واقعا مجبور میشه آدم کنار بیاد چون من که ندیدم پسری نخوره حتی دوستامم دخترن می ...

دختر گلم 

به جوونیت رحم کن 

به بچه های اینده ات رحم کن

من نمی دونم خدا در زندگی شما چقدر اهمیت داره 

ولی تصور اینکه بابای بچه هات دهنش از نجاست پر باشه و شما را ببوسه چندش آور نیست 

یه آدم مست شیطانی بیش نیست  

رابطه به چه بهایی ؟

طبق فرمایش پیامبر شما ناموس  پیامبر

هستی 

ابنقدر خودت را پایین نیاور 

تو را به خدا سوگند ارزش خودت را بدان  در کسری  از ثانیه از این شیطان  به خدا پناه ببر 

حیف  از یک نگاه تو به این پلید

ولله اگر تا آخر عمر تنها بمانی تا اینکه با یک دائم الخمر زندگی کنی تنهایی و خلوت با خدا  ارزشی بی نهایت دارد 

من نمی دانم چه برسر این نسل ما آمده که به راحتی از ارتباط با یک دائم الخمر حرف میزنند ؟؟

مگر می شود خدایی که رب و پرورش دهنده شماست شما را به یک دائم الخمر سپرده باشد؟ هیهات هیهات 

و برای فرزندان شما پدری مست در نظر گرفته باشد ؟

مگر اینکه خودمان زندگی با شیاطین را به تقدیر خداوندی   ترجیح دهیم

صبردپیشه کنید 

کان حقا علینا نصر المومنین

وظیفه من است یاری مومنین   ایه قرآن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر گلم  به جوونیت رحم کن  به بچه های اینده ات رحم کن من نمی دونم خدا در زندگی شما چقد ...

من خودمم اصلا نمیتونم با آدم مست کنار بیام 

الان به مشکل خوردم 

سال قبلم باهاش در ارتباط بودم و به همین دلیل رفیق بازی و مستی شبانه و ... باهاش کات کردم 

ولی میدونید مسئله چیه من با اطمینان میگم ۸۰_۹۰ درصد مردم میخورن. یعنی آدم مجبور میشه این مورد رو نادیده بگیره چون مجبوریم. وگرنه من توی خانواده خودم اصلا تا بحال الکل و شراب از نزدیک ندیدیم. 

میشه علاوه بر این مورد مست کردنش. در مورد رفتارش هم نظرتونو بگید.

من خودمم اصلا نمیتونم با آدم مست کنار بیام  الان به مشکل خوردم  سال قبلم باهاش در ارتباط ...

عزیزم کسی که به خودش رحم نمیکنه

به بدنش رحم نمیکنه 

حرمت  عزیز ترین های تو را نگه نمی داره

این یه خیال باطله  که در پستی و بلندی  زندگی به تو و خانوادت و بچه هات رحم کنه

من کامل حس شما را درک میکنم که دنبال یه تکیه گاه محکم هستی ولی اینجا خبری از دیوار نیست اینجا یه منجلاب و باتلاق هست 

من می دونم شما الان چه فشاری را داری تحمل می کنی و چقدر دوست داری سرت در بغل یه مرد واقعی باشه 

ولی ایا  چون هنوز خداوند اون را برات نرسونده باید به دامان شیطان پناه ببری

پس نقش اعتماد به خدا در زندگی چی میشه 

مگه میشه کسی که برا خدا گردن کلفتی میکنه و حرام  خدا را زیر پا میگذره 

در لحظات هرزگی و مستی رعایت حال تو را بکنه؟ محاله محاله

آدم مست نماز نداره 

مگه میشه یه انسانی  که شکر میلیاردها نعمت خدا را  نمیکنه  قدر دان  زحمات تو باشه ؟ کلا و ابدا

دخترم  خودت را هرچه سریعتر از دامان این ....به دامان خدا بسپار  و اشک های عاشقانه ات را بر دامان خالقت بریز تا بهترین سرنوشت را برایت  بنویسد