2777
2789

بعد از اذان صبح رفتم دستشویی و متوجه شدم لکه قهوه‌ای خون بعد از ۴ روز از اتمام پریودم دارم، واسه نماز صبح بعد از اذان غسل کردم ولی نمیدونم روزه ام رو ادامه بدم یا باطل شده‌.. 

بستگی به مرجعت داره ولی اگه ده روزت تمام شده یا ایام عادی پریودت شما الان استحاضه ای و روزت موردی نداره

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به مرجعت داره ولی اگه ده روزت تمام شده یا ایام عادی پریودت شما الان استحاضه ای و روزت موردی ند ...

مرجع مشخصی ندارم و احکام رو همینجوری دنبال میکنم.

آره ده روز تمام شده..

مرجع مشخصی ندارم و احکام رو همینجوری دنبال میکنم. آره ده روز تمام شده..

خب عزیزم بدون مرجع که اعمال پذیرفته نیست. مثل متخصص پزشکی باید ی متخصص دین داشته باشی که فردای قیامت بگی من به فهم این آقا اعتماد کردم. 

در این مورد روزه ت درسته و مشکلی نداره برای نماز سرچ کن بسته به میزان خونی که میبینی اقدام کنی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
خب عزیزم بدون مرجع که اعمال پذیرفته نیست. مثل متخصص پزشکی باید ی متخصص دین داشته باشی که فردای قیامت ...

وای من این رو نمیدونستم... آخه حدودا یکسال و نیم هست که به دلایلی اعتقاداتم قوی شده تا قبلش حدودا ۱۳ سال هیچ نماز و ... نمیخوندم‌.

مرسی از توضیحتون عزیزم 🌸

این بلاتکلیفیش خیلی رو مخه🥲

اگه ده روزت تموم شده پس روزه ات درسته

مال من باحاله یک روز پاکم میرم حموم غسل میکنم بعد فرداش یه لک ریز میبینم دیگهههه هیچی نمیبینم خودمم میمونم این چی بود این یه ذره غسل داره یا نه؟ 😂😂😅اه خیلی سخته بعد همش میگم این مراجع مرد هستن مارو درک نمیکنن و این چیزا رو نمیفهمن و نمیتونن نظر درست بدن

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

اگه ده روزت تموم شده پس روزه ات درسته مال من باحاله یک روز پاکم میرم حموم غسل میکنم بعد فرداش یه لک ...

آره ده روز تمام شده اما خیلی زیاد بود اون حجم لکه‌ای که دیدم..

وای بخدا دقیقاا... تا خودشون پریود نشن چطور میخوان این چیزارو متوجه شن آخه 😂

آره ده روز تمام شده اما خیلی زیاد بود اون حجم لکه‌ای که دیدم.. وای بخدا دقیقاا... تا خودشون پریود ن ...

من همش تو فکر آبم میگم اینجوری هدر میره! من موهامم خیلی زیاده تا خیس بشه کلی اب میبره 😑

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

وای من این رو نمیدونستم... آخه حدودا یکسال و نیم هست که به دلایلی اعتقاداتم قوی شده تا قبلش حدودا ۱۳ ...

همین امروز یکی رو انتخاب کن گلم. التماس دعا